separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NASTAVLJENO SNIMANJE TV SERIJE ŠIFRA DESPOT: Ekipi se pridružila ova dva glumca! (FOTO+VIDEO)


Prvog dana snimanja u 2018. godini na set su došla dva popularna glumca.


Nakon novogodišnjih i Božićnih praznika pod blagoslovom Njegove svetosti Patrijarha Irineja, u porti manastira Rakovica danas je producentska kuća "Contrast Studios" nastavila snimanje igrane televizijske serija "Šifra Despot", autora Radoša Bajića, koji je scenarista ovog ambicioznog projekta i koju režira zajedno sa poznatim rediteljom Dejanom Zečevićem.

Autor: Promo

"Šifra Despot" je TV serija koja prati život mladog kompjuterskog programera Despota Despotovića, kojeg igra mladi talentovani Đorđe Marković - u kojoj nastupa impozantna glumčka ekipa od preko 150 umetnika, sastavljena od najvećih imena iz sazvežđa našeg filma i televizije, među kojima su: Rale Milenković, Branka Šelić, Tamara Krcunović, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Radoš Bajić, Branislav Lečić, Miša Janketić, Predrag Ejdus, Danica Maksimović, Dara Džokić, Peđa Bjelac, Lidija Vukićević, Vladan Živković, Tihomir Arsić i mnogi drugi.

Autor: Promo

Prvog dana snimanja u 2018. godini ovoj ekipi pridružili su se Ivan Vučković, kog je proslavila uloga popa Đorđa u jednom Radoševom ostvarenju i jedan od najeminentnijih srpskih filmskih i pozorišnih glumaca Tihomir Stanić.

Autor: Promo

Ovo je apslolutno prvi put u našoj profesionalnoj praksi, da se jedan lik iz jedne serije, kao takav pojavljuje "glavom i bradom" u drugoj. Pop Đorđe nam dolazi u seriju "Šifra Despot". Drago mi je što ima izuzetne scene sa sjajnim glumcem i kolegom Tikom Stanićem koji igra upečatljivu ulogu iskušenika Gavrila - istako je autor Radoš Bajić.

Autor: Promo

Kako je najavljeno, emitovanje ove serije od koje gledaoci mnogo očekuju, počeće polovinom februara na programima TV Pink širom regiona.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti