AKTUELNO

Poznato TV lice će imati blizu 30 saradnika koji će pripremati emisiju, ali i tri ekipe koje će se uključivati uživo sa različitih lokacija.

Od ponedeljka je na TV Pink startovao novi jutarnji program pod nazivom ''Novo jutro''. Radnim danima gledaoci ružičaste televizije uživaće uz uigrani dvojac - Deu Đurđević i Predraga Sarapu, dok će vikendima jutarnji program na TV Pink voditi poznata plavokosa voditeljka - Lea Kiš.

Naime, Lea Kiš će posle 20 godina opet voditi jutarnji program. Voditeljka je sa čelnicima TV Pink dogovorila saradnju i za dve nedelje će preuzeti jutarnji program vikend-izdanja.

Foto: Pink.rs

- Željko zna koliko Leu voli publika i koliko su njene emisije gledane, pa je došao na ideju da je angažuje za jutarnji program. Jutarnji program koji će Lea raditi biće sličan onom na javnom servisu. Obilovaće raznim gostima, zabavnim i muzičkim delovima, ali i ozbiljnim temama. Za sada je u planu da traje tri sata - govori izvor blizak voditeljki.

Foto: undefined

Kako saznajemo, Lea će imati blizu 30 saradnika koji će pripremati emisiju, ali i tri ekipe koje će se uključivati uživo sa različitih lokacija. Prema tvrdnjama upućenih, ovo će biti jedan od najzahtevnijih projekata ružičaste televizije kada su u pitanju ovakvi formati.

Podsetimo, Lea Kiš ima dugogodišnje iskustvo kao prezenter, a njeni počeci vezuju se za jutarnji program Radio Beograda gde je svako jutro budila Beograđane legendarnim Banetom Vukašinovićem. Tako za Leu jutarnji program nije nepoznanica, a ostaje da vidimo kako će se snaći u novoj koncepciji koju svi željno iščekuju!

Autor: Pink.rs

#Jutarnji program

#Lea Kiš Jokić

#Televizija Pink

#voditeljka

'