AKTUELNO

Istaknuti autor je ispričao kako izgleda poslovno sarađivati sa najbližim članovima porodice.

Emitovanje novog, ambicioznog projekta Radoša Bajića, "Šifra Despot", zakazano je za februar ove godine na TV Pink, a ekipa gotovo bez dana odmora snima od 20. septembra.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ovaj projekat je značajan, jer "Contrast Studios", kao osvedočen producent igranog serijskog programa na našim prostorima, prvi put radi seriju koju će emitovati TV Pink, a pored Radoša, na seriji rade i njegova deca, Jelena Bajić Jočić i Nedeljko Bajić.

Producent i direktor projekta je Nedeljko, dok je Jelena kreativni direktor. Ona je bila zauzeta i svojim projektima, ali se sve više uključuje u rad na seriji "Šifra Despot", jer će snimanje trajati do aprila - rekao je Radoš.

S obzirom na to da je "Contrast Studios" porodična firma, Bajić je ispričao kako izgleda poslovno sarađivati sa najbližim članovima porodice.

Mi smo jedan tim. Kada računamo ekipu, glumce, to je više od 500 ljudi, mladih ljudi, sa kojima sarađujem, a među njima su i moja deca, Jelena i Nedeljko, što je meni veliko zadovoljstvo. Tu su i moj zet i moja snaja, mi smo jedna porodična firma, ali to ne znači da nam je zbog toga lakše. Možda nam je čak i malo teže jer je velika odgovornost na nama. Mi smo, kao porodica, garancija i partnerima, saradnicima i kolegama, pa i gledaocima, da to što pravimo, da će to biti iskreno i kvalitetno, što se i očekuje od nas - objasnio je istaknuti autor.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Kao što je već rekao u prvom intervjuu povodom novog projekta "Šifra Despot", Radoš je veoma zadovoljan što su se konačno stvorili svi uslovi za saradnju sa TV Pink.

- Veliko mi je zadovoljstvo i radost i profesionalno sam veoma motivisan da za TV Pink napravim najbolji mogući serijski program. Takođe, očekujem veliku gledanost - rekao je Radoš.

Bajić ne krije da je serija "Šifra Despot" jedan veoma zahtevan projekat, drugačiji od svega na čemu je do sada radio.

- Radimo jedan projekat koji do sada nije rađen na našem tržištu. Moram da priznam da ovakav tip serije nikad nisam radio. Ovo nije ni sitkom, ni telenovela - ovo je jedna ozbiljna TV serija, svaka epizoda će trajati do 40 minuta i ovo je serija koja će se emitovati iz dana u dan. Ovo je forma dnevne serije i to je za mene, kao autora, bila posebna motivacija. Ovakva serija se mora raditi na drugačiji način, drugačije se pisati, realizovati, i mi se trudimo da damo jedan novi proizvod, po kome ćemo biti prepoznatljivi na tržištu - rekao je Radoš.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Serija "Šifra Despot" se snima najsavremenijom tehnikom, a angažovani su provereni autori, saradnici, filmski radnici i eksperti za proizvodnju, obradu i montažu serijskog TV programa.

Premijerno emitovanje serije "Šifra Despot" zakazano je za februar 2018. godine na programima TV Pink širom regiona.

Autor: M. Đurović

#Jelena Bajić Jočić

#Nedeljko Bajić

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'