AKTUELNO

On mu je najstroži, a sa ovom članicom žirija snimio bi duet.

Jedan od onih kome su se svi obradovali kada su ga ponovo ugledali na impresivnoj sceni najgledanijeg dečijeg takmičenja „Pinkove zvezdice“ jeste Luka Utvić. Ovaj četrnaestogodišnjak iz Niša je prošle godine stigao do šestog kruga u ovom šou programu, a sada sigurnim koracima nastavlja dalje. Kako je nedavno otkrio za portal Pink.rs, razlog ponovnog prijavljivanja jeste to što je shvatio da može bolje i više i ima nameru da to i dokaže.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Sa Lukom smo se sreli u bekstejdžu na snimanju jedne od emisija Pinkovih zvezdica, pa je prvo što smo ga upitali bilo da li je zadovoljan dosadašnjim tokom takmičenja:

Zadovoljan sam dosadašnjim učešćem, ali smatram da uvek može bolje. Mislim da moje ponašanje na sceni trenutno nije na nivou mojih godina, tako da bih to baš voleo da popravim, da sve to izgleda mnogo bolje. Ja sam prošle sezone stigao do šestog kruga. Naravno, voleo bih da se nađem u superfinalu, ali mi je cilj da stignem sada što dalje. Ne mora da bude superfinale, ali hoću da oborim onaj rekord koji sam dostigao prošle godine – kaže ovaj mladi Nišlija.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je najlepše kod ovog takmičenja jeste što se stvaraju prijateljstva za ceo život, a Luka nam je otkrio kako njegovi drugari i on provode vreme između snimanja:

Ja se sa svima družim, svi mi prijaju, meni je ovde mnogo lepo. Uglavnom smo svi tu, pričamo, šalimo se, podržavamo jedni druge i to je ono što je najvažnije i najlepše kad je ovo takmičenje u pitanju. Sviđa mi se dosta njih i voleo bih da nastavimo da se družimo i posle takmičenja, a ko će pobediti, nemam predstavu. Dražen je neko ko se izdvaja, po meni, ali šta će biti do kraja, videćemo.

Foto: Printscreen Youtube

Nismo mogli a da se ne osvrnemo na žiri, te nam je Luka otkrio čijih komentara se najviše plaši:

Volim sve članove žirija, svi su mi jako zanimljivi, ali se najviše plašim komentara Sergeja Ćetkovića. Nije on najstroži, ali me uvek plaši šta će mi reći jer su njegovi komentari uvek iskreni. Trudim da svačije komentare ispoštujem, ali njegovi su mi najupečatljiviji i volim da ga slušam – kaže Luka.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, kada bi mogao da snimi duet sa nekim članom žirija, Sergej ne bi bio njegov izbor, već jedna dama:

Sa Gocom bih definitivno voleo da snimim duet (smeh). Ona je iskrena, pre svega, nju najviše volim i njena energija mi veoma prija, tako da bih voleo da snimim duet sa njom. A sa druge strane, voleo bih da Leontina napiše pesmu za mene. Ja mnogo volim muziku Tošeta Proeskog, a kako je ona sarađivala sa njim, voleo bih da uradi jednu lepu baladu za mene – kroz osmeh kaže ovaj četrnaestogodišnjak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Deda mu je bio SLAVNI GLUMAC a kad vidite kako on IZGLEDA OSTAĆETE BEZ DAHA! (FOTO)

A kako je izgledao jedan od ovogodišnjih Lukinih nastupa, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Luka Utvić

#Pinkove zvezdice

'