AKTUELNO

Ova talentovana devojčica se sa samo sedam godina suočila sa problemom sa govorom.

Četrnaestogodišnja Ivana Dimkovski prvi put je kročila na scenu najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" pre dve godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon napuštanja takmičenja, nije odustala, već je marljivo radila na pevanju, i u ovoj sezoni se vratila spremnija nego ikada.

- Mislim da u drugoj sezoni nisam uspela da pokažem sebe u najboljem svetlu, a u međuvremenu sam dosta radila i napredovala tako da: "Evo me,opet se druzimo!" - rekla je na početku Ivana.

Pevanjem se bavi već dve godine, i upravo joj je muzika, na neverovatan način pomogla da se izbori sa jednim problemom za koji većina gledalaca ne zna.

Nažalost, moram da kažem da sam se susrela sa jednom teškom situacijom... Od sedme godine mi se pojavio problem sa govorom, tj. mucanjem, ali se borim da ga uspešno prevaziđem - rekla je uvek nasmejana Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Iako uvek ima dozu treme, Ivana se trudi da to ne utiče na njen nastup, a da je tako, dokaz su i uvek dobri komentari žirija.

- Volim da čujem komentar svakog člana žirija i da uvažim svačiju sugestiju, ali uvek sam se malo brinula sta će mi Milan reći, pošto on voli neku drugačiju vrstu muzike od one koju ja izvodim. Najdraži komentar koji sam dobila jeste da sam na sceni kao brodvejska diva i da su iznenađeni šta sve mogu da pevam - otkrila je Ivana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ova izuzetno talentovana Beograđanka će se večeras predstaviti pesmom "Pukni zoro", koju će otpevati na veoma poseban način.

- Želela sam da se predstavim u malo drugačijem svetlu i da pesmu donesem publici na drugačiji nacin! Prezadovoljna sam. Moram reći da svaki nastup spremam sa posebnom pažnjom i motivacijom, da svaki sledeći bude bolji i uspešniji od prethodnog! Nikada mi nije teško, pošto imam ogromnu ljubav prema muzici i pesmi - objasnila je ova četrnaestogodišnjakinja, koja pesme bira uz pomoć profesorke pevanja Bojane Mašković i roditelja.

Ivana voli muziku Marije Šerifović i Jelene Tomašević, a u prethodnim sezonama "Pinkovih zvezdica" imala je svoje favorite - Bojanu Radovanović, Roka Blaževića, Marka Bošnjaka i Uroša Stankovića.

Ona za sebe kaže da je jedna obična četrnaestogodišnjakinja koja voli druženje, šalu i muziku najviše na svetu, te ne čudi što se pronašla upravo u omiljenom dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice".

- Od svog učešća očekujem pre svega dobru zabavu i naravno sto bolji plasman - rekla nam je za kraj Ivana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pored u Ivaninom, imaćete priliku da uživate i u nastupima još devetoro učesnika, zato ne propustite poslednju emisiju trećeg kruga "Pinkovih zvezdica", večeras posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Takmičenje

#Televizija Pink

'