AKTUELNO

Proslavljena srpska glumica će u novom ostvarenju Radoša Bajića imati veoma zanimljivu ulogu.

Kao što je TV Pink sa ponosom najavila, u februaru ove godine na najgledanijem komericjalnom emiteru počeće sa emitovanjem ambiciozni projekat Radoša Bajića, TV serija "Šifra Despot".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ono što je posebnost ove serije jeste što se, pored pet glavnih glumaca - Đorđa Markovića, Tamare Krcunović, Branke Šelić, Radoslava Milenkovića i Ljiljane Stjepanović - u seriji, kroz epizode uloge pojavljuje više od 150 kako mladih, tako i afirmisanih, legendarnih glumaca.

Jedna od njih je i Olga Odanović, proslavljena srpska, pre svega pozorišna, a onda i filmska i televizijska glumica.

Poznata glumica je sa nama podelila kakva je njena uloga u ovom ostvarenju Radoša Bajića, sa kojim već ima odličnu višegodišnju saradnju.

U seriji "Šifra Despot" igram veoma zanimljivu ulogu: ja sam strina iz Knina Despotove devojke, Milene, koju igra Tamara Krcunović. Mog muža, Jova Agbabu, igra upravo Radoš, i pošto nemamo svoje dece, Milena nam je sve i svja u životu - počela je priču Olga.

Ona otkriva kakav je karakter ovogo interesantnog lika koji je otelotvorila u seriji "Šifra Despot".

- Strina je jedna oštra žena i zbog toga što se vidi spolja, te strogosti, ljudi mogu da je dožive kao jednu hladnu ženu. Ali nije ona baš takva, ona je emotivna, ima veliko srce i empatiju, jer je preživela svašta u svom životu - rat i razne neke nesreće i tragedije. Ona je satkana od emocije, ali to ne pokazuje - objasnila je slavna glumica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

S obzirom na to da su Radoš i ona kao otac i majka Mileni, pitali smo Olgu kakav će biti njihov odnos sa Despotovim roditeljima, a posebno sa ocem koji je vojno lice u penziji.

- Videćemo kako će naš odnos sa Despotovim roditeljima razvijati. Radoš je na duhovit način predstavio naš odnos, koji je takav i u realnom životu, kad se upoznaju budući prijatelji. Svi bi nešto pametno da kažu, a u stvari kažu najveću glupost. To se uvek dogodi u takvim situacijama, kad se čovek potrudi da bude najbolji. Tako je i sa nama. Videćemo u kom pravcu će se razvijati naš odnos - rekla je Olga.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Olgu, ali i još više od 150 fantastičnih glumaca, gledaoci će imati priliku da vide u seriji "Šifra Despot" već u februaru.

Serija "Šifra Despot" se snima najsavremenijom tehnikom, na lokacijama u Beogradu, Smederevskoj Palanci, Vrnjačkoj Banji, Irigu, Šapcu i mnogim drugim gradovima i selima širom Srbije, a angažovani su provereni autori, saradnici, filmski radnici i eksperti za proizvodnju, obradu i montažu serijskog TV programa.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Premijerno emitovanje serije "Šifra Despot" zakazano je za februar 2018. godine na programima TV Pink širom regiona.

Autor: M. Đurović

#Branka Šelić

#Ljiljana Stjepanović

#Olga Odanović

#Radoslav Milenković

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#glumica

#Šifra Despot

'