AKTUELNO

Ovaj desetogodišnji dečak otkrio je još jedan talenat.

Milionski auditorijum upoznao je Tomislava Božovića u prethodnoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", a on se u novoj, četvrtoj sezoni, vratio da pokaže svoj napredak.

Nisam prošle godine pokazao sve sto znam i sto mogu. Sada imam priliku da se pokažem u drugom svetlu. Iskusniji sam, stariji i bolje pevam. Mnogo sam radio na pevanju, tako da se nadam da se to vidi. Bilo mi je žao kada sam prošle godine ispao iz "Pinkovih zvezdica", ali mi je muzika pomogla da to prevaziđem - rekao je na samom početku Toma.

Foto: TvPink Printscreen

On je potpuno spreman da da sve od sebe i pokaže koliko je vredno radio, a otkrio je i novi talenat otkako se pojavio u "Pinkovim zvezdicama".

Želim da se predstavim na najbolji mogući način. Kao iskusan i dobar dečak, spreman sam da odgovorim na sve izazove. Moram da napomenem da sam počeo i da glumim. Dao sam glas u animiranom filmu "Ferdinand" biku Koski, kad je bio mali, na početku filma - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj desetogodišnji dečak bavi se muzikom dve godine i pohađa školu pevanja "Voice Stars Factory", a pored toga, svira i violinu u muzičkoj školu "Vatroslav Lisinski". Zadatak da nadmaši svaki prethodni nastup mu ne pada nimalo teško, jer obožava scenu, a osim o pevanju vodi računa i o scenskom nastupu.

- Vodim računa o svemu. Uzimam časove za koreografiju kad treba. Šiju se kostimi za nastupe. Najveću pažnju posvećujem pevanju, ali i sve ostalo je bitno - objasnio je Toma, koji će u večerašnjoj emisiji otpevati pesmu Elvisa Prislija, "Suspicious Minds", a na sceni će se pojaviti obučen baš kao kralj rokenrola.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako pred sam nastup ima tremu, čim izađe na scenu, svaki strah nestane.

- Sa tremom se borim tako što razgovaram sa dekom i mamom, pa mi bude lakše - kaže ovaj talentovani dečak.

Tomini muzički uzori su Majkl Džekson i Sil, a nama je otkrio i čiji komentar mu najviše znači u "Pinkovim zvezdicama".

- Sergejev komentar mi najviše znači, ali mi znače komentari i ostalih članova žirija. Svi komentari su bili pozitivni, tako da se nisam plašio reakcije žirija - ispričao je Toma.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U prethodnoj sezoni favoriti su mu bili Bojana Radovanović i Roko Blažević, a Toma očekuje i nada se da će ovog puta doći do superfinala.

Osim Tominog nastupa, videćete još devet fenomenalnih takmičara, zato ne propustite vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje, "Pinkove zvezdice", večeras posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Takmičar

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Tomislav Božović

'