AKTUELNO

Ovaj par već duže vreme puni novinske članke i društvene mreže komentarima o njihovoj emotivnoj vezi.

Jednu od najgledanijih turskih serija, "Ćerke", koja je postigla veliki uspeh u Turskoj, gledaoci u regionu imaće priliku da gledaju od večeras, svakog dana od 20 časova na TV Pink.

Foto: Promo

Zaplet serije leži u potrebi siromašne majke da ćerke bogato uda, i to po cenu njihove sreće i odricanja od pravih ljubavi. Ovo je intrigantna i vešto ispričana priča o pohlepi, snovima, porodičnim vezama, sazrevanju i ljubavi, o borbi između želje za bogatstvom i porodice.

Foto: Promo

Gospođa Fazilet sa svoje dve ćerke, Hazan i Edže, živi skromnim životom i ima samo jedan san - da se obogati. Nakon smrti supruga, Fazilet je postala glava porodice, rešena da svoje ćerke iskoristi za ostvarenje tog sna. Fazilet od svoje mlađe ćerke Edže, koja je i njen najveći saveznik, želi da stvori glumicu ili modela, ne mareći za njeno obrazovanje. Vodeći je sa jedne audicije na drugu, Fazilet upoznaje bogatu i poštovanu porodicu Egeman, nakon čega im se život menja.

Foto: Promo

Hazim i Guzide Egeman žive srećno u velelepnoj vili na Bosforu, sa četvoro dece - sinovima Gohanom, Jagizom i Sinanom, i ćerkom Selin. Jagiz i Sinan se zaljubljuju u lepe Faziletine ćerke, Hazan i Edže, ali zbog njih dovode u pitanje i svoj odnos.

Osim što glume ljubavni par u seriji, Edže i Jagiz, Afra Saračoglu i Čaglar Ertugrul, već duže vreme pune novinske članke i društvene mreže komentarima o njihovoj emotivnoj vezi.

Foto: Promo

Zajedničke fotografije na društvenim mrežama, odlasci na večere i prisan odnos na snimanju serije "Ćerke", dovele su do toga da javnost počne da sumnja da je par otpočeo ljubavnu vezu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kako to izgleda na TV ekranima, i da li je odnos između Afre i Čaglara više od glume procenite sami večeras u 20 časova na televiziji Pink.

Autor: M. Đ.

#Afra Saračoglu | Afra Saraçoğlu

#Televizija Pink

#serija

#Ćerke | Fazilet Hanım ve Kızları

#Čaglar Ertugrul | Çağlar Ertuğrul

'