AKTUELNO

Poznata turska glumica priznaje da joj nije bilo teško da se poistoveti sa likom Fazilet, jer su imale sličnu životnu priču.

Nazan Kesal, istaknutu tursku, pre svega pozorišnu glumicu, publika u regionu imaće priliku da upozna u hit turskoj seriji "Ćerke", koja počinje da se emituje u četvrtak, 11. januara, od 20 časova na TV Pink.

Ona u seriji "Ćerke" tumači glavnu ulogu, gospođu Fazilet, koja u siromaštvu odgaja dve ćerke, Hazan i Edže, ali ima velike snove o životu u visokom društvu.

Fazilet, koja je morala da odustane od svojih snova kada je zatrudnela, odlučuje da iskoristi svoje ćerke i dođe do bogatsva i luskuznog života, za kojim toliko žudi.

Nazan nije bilo teško da se poistoveti sa likom Fazilet, s obzirom na to da je i sama odrastala u siromaštvu.

Fazilet je jedna veoma ambiciozna žena, koja potpuno sama odgaja dve ćerke. Njena borba sa siromaštvom je situacija koju sam ja već iskusila, poznajem jezik siromaštva - rekla je nedavno Nazan.

Želeći da studira glumu na Fakultetu lepih umetnosti, Nazan je odlučila da se iz rodne Manise preseli u Istanbul.

Želela sam da živim na Bosforu, u Istanbulu, ali ne da budem žena u kuhinji. Borila sam se za sebe i karijeru, kao što se i Fazilet bori. Iako su naši ciljevi različiti, obe smo žene koje se bore - objasnila je Nazan i dodala:

- Danas postoji mnogo žena kao Fazilet, nažalost. Ljudi se pre svega bore za opstanak, a za to im je neophodan novac. Siromaštvo čini ljude bolesnima. Novac jeste neophodan za život, ali nas ovaj sistem tera da ne prezamo ni od čega da do novca dođemo.

Nazan je u stvarnom životu majka jedanaestogodišnjeg dečaka Pojraza, koga obožava, ali tvrdi da je biti majka veoma teško.

- Pojraz se nije razdvajao od mene dve do pre nekoliko godina. Sada ima 11 godina i već je na putu da postane momak. Sada više vremena provodi sa prijateljima nego sa mnom, i bavi se košarkom. Uloga majke je veoma teška. Ali, volela bih da dobijem devojčicu, jer sam oduvek maštala o tome da imam žensko dete - rekla je popularna glumica.

Nazan ćete imati priliku da gledate u ulozi Fazilet u najgledanijoj turskoj seriji "Ćerke", već od četvrtka, 11. januara, od 20 časova,  svakog dana samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Nazan Kesal

#Televizija Pink

#glumica

#serija

#Ćerke | Fazilet Hanım ve Kızları

'