AKTUELNO

Već je formiran pevač!

Miljenik devojčica Dražen Baković, dvanaestogodišnjak iz Podgorice, zatvorio je svojim nastupom večerašnju emisiju najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja za decu, "Pinkove zvezdice". On se predstavio pesmom "11" Marije Šerifović.

Foto: TvPink Printscreen

On je, sasvim očekivano, dobio svih pet glasova žirija koji je bio potpuno očaran njegovim nastupom.

Ovog trenutka jedini poriv koji imam je da te vodim sa te scene u studio, da ti neko da pesmu odmah sada, neki Bane Opačić, Saša Kovačević, Leontina, Željko Joksimović, neko od njih jer ti si formiran pevač, tebi ne treba niko ništa da objasni, ti znaš kako pevati sa emocijom, imaš dinamiku u pesmi. To je mnogo veliki kvalitet i veruj mi da ga mnogi zreli i veliki pevači nemaju! Bravo! - rekla mu je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Šta reći, to je naš lepotan koji predivno peva i ne može ti se ništa zameriti, to je uživanje od početka do kraja kad kreneš da pevaš. Boja glasa, način pevanja, pesme koje biraš. Samo nastavi ovako i mislim da si među prvih nekoliko, ako ne i sam pobednik - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Ti toliko mali već sve znaš, sve osećaš i toliko duše daješ svakim svojim tonom, to je neverovatno - oduševljen je bio Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZA KULISA PINKOVIH ZVEZDICA: Ovako se vaši omiljeni mališani pripremaju za nastup, a večeras vam PRIREĐUJU VRHUNSKI UŽITAK! (VIDEO)

Kako je izgledao Draženov nastup koji je sve ostavio bez daha, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Dražen Baković

#Pinkove zvezdice

'