AKTUELNO

Goca nije htela da podigne svoju stolicu, ali njen kolega misli da je zbog Sofije to trebalo da uradi.

Sofija Stević, petnaestogodišnjakinja iz Požarevca, u večerašnjoj emisiji najgledanijeg dečijeg takmičenja, "Pinkovim zvezdicama", rešila je da se predstavi pesmom jedne od najvećih pop diva današnjice, Adel, i to numerom "Skyfall" koja je dobila nagradu Oskar.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, njen nastup nije u potpunosti oduševio žiri, te je Sofija dobila četiri glasa. Goca Tržan rešila je da ostane dole i ona je prva dala komentar kako bi objasnila zašto je to uradila:

Zašto sam ja ostala dole, konsultovala sam se sa svojim koleginicama - sve je zvučalo nevešto i sirovo. Mnogo je netačnih nekih prolazaka kroz fraze kroz koje si se samo saplela. Ja sam prepoznala da se radi o tebi i znam da možeš bolje i mislim da je ova četvorka popravno-kaznena mera - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Tomašević se složila sa Gocom, sigurna da je Sofija mogla da otpeva ovo mnogo bolje:

Falilo je na određenim mestima punoće glasa, volumena, falilo je malo stabilnijeg pevanja, potpuno si mi bila nesigurna na pojedinim momentima, a ti nisi smela da se opustiš, da pustiš svoj glas. Ne smeš bez samopouzdanja da izađeš na scenu. Znam da sigurno možeš bolje od ovoga da otpevaš, na pojedinim mestima predivno, a onda kao da povučeš ručnu - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Jedini koji je smatrao da je Sofija ipak zaslužila svih pet glasova bio je Milan Stanković:

U poređenju sa večerašnjim peticama, mislim da je ovo pet. Ali ima smisla da je dinamika i izražajnost ove pesme komplikovana i moraš biti siguran šta radiš. Ovde si ti padala, povlačila se, napravila svoju dinamiku, ali mislim da si ti bila dovoljno tačna i imaš kvalitete dobrog pevača. Ali ako malo vežbaš, dovešćeš i ovo do petice - siguran je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZA KULISA PINKOVIH ZVEZDICA: Ovako se vaši omiljeni mališani pripremaju za nastup, a večeras vam PRIREĐUJU VRHUNSKI UŽITAK! (VIDEO)

Kako je izgledao Sofijin nastup pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'