AKTUELNO

Svi su se ježili dok su je slušali!

Šesti nastup po redu imala je Teodora Marković. Publika koja redovno prati "Pinkove zvezdice" imala je priliku da ovu talentovanu četrnaestogodišnjakinju iz Vlasotinca upozna u drugoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, kada je došla do polufinala. Ona se večeras predstavila pesmom Sema Smita "Too good at goodbyes".

Foto: TvPink Printscreen

Svojim maestralnim nastupom i glasom koji je sve naježio Teodora je zasluženo dobila svih pet glasova žirija.

Sve mi se sviđa i sad kažem, nekako me već podseća na neku našu pevačicu, ja ovo nisam video kao neki takmičarski nastup, ti si kao na nekom festivalu se pojavila. Mislim da si potpuno izgrađena pevačica, svaka čast - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Leontina i Goca Tržan složile su se u jednom - da je Teodora autentična, što će joj sigurno pomoći u poslu:

Ima tu jednu autentičnost i prepoznatljivost. Teško je tvoj glas staviti u matricu koja nije tvoja, kako da ti kažem, za tebe nekako mora potpuno posebno da se radi, jer ti glas ne ulazi u matricu, štrči jer je snažan i karakterističan. Dominira tvoj glas, to je kompliment. Sve to što je bilo smućkano u jednu pesmu je bila čista petica - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Vrlo karakteristična, dominantna, obožavam te, samo tako nastavi - dodala je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZA KULISA PINKOVIH ZVEZDICA: Ovako se vaši omiljeni mališani pripremaju za nastup, a večeras vam PRIREĐUJU VRHUNSKI UŽITAK! (VIDEO)

Publika će imati prilike da sluša i gleda Teodoru Marković i u četvrtom krugu, a kako je izgledao njen nastup pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Teodora Marković

'