AKTUELNO

Prava mala glumica!

Peti nastup po redu u večerašnjoj emisiji najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu, "Pinkovim zvezdicama", imala je Rebeka Kodić, devetogodišnjakinja koja dolazi iz Beograda. Ona je odlučila da se predstavi pesmom pop dive Dženifer Lopez koja je za kratko vreme postala pravi hit, "Ain't your mama", ali na srpskom jeziku.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je dobila četiri glasa žirija, oni su bili oduševljeni prevodom ove pesme, pa su upitali Rebeku ko je to uradio:

Mi smo našli neku parodiju na Jutjubu na srpskom, pa smo mi onda nešto sami menjali - ispričala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je jako zabavilo, toliko je bilo šarmantno i simpatično, samo još da je bilo ujednačeno od početka do kraja i da je bilo tačnije, bilo je dosta nepravilnih tonova, eto na tome samo poradi, da budeš bolja - rekla je Jelena Tomašević, koja jedina nije dala svoj glas.

Foto: TvPink Printscreen

Više bih volela da sam čula originalnu verziju, ali je kod tebe bilo sve vrcavo i simpatično, nedovoljno da bismo mogli da ocenimo pevanje, ali si odgovorila zadataku i sve je to bilo fino, jaka i stabilna ocena - prokomentarisala je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da, osim što si tako slatka, ti si i pametna, jer je ovaj izbor bio veoma mudar za sve ono što ti možeš da ponudiš ovde. Da je bila neka ozbiljnija pesma u kojoj bi pevala ovako ne bi to bio neki utisak. Ovako si pametno igrala na kartu zabave, energije, simpatičnosti i glume - zaključio je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NADA SE SUPERFINALU PINKOVIH ZVEZDICA! Dražen: Muzika je moj san i potpuno joj se predajem! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj vrcavi nastup Rebeke Kodić pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'