AKTUELNO

Kao prava pop zvezda!

Luka Davidović, trinaestogodišnji dečak iz Banje Luke, predstavio se večeras energičnim nastupom uz pesmu Kikija Lesendrića "Te noći smo se potukli zbog nje", a čim su čuli prve taktove pojedini članovi žirija su odmah ustali kako bi mogli i vizuelno da uživaju u njegovom nastupu.

Foto: TvPink Printscreen

I on je, sasvim očekivano, dobio svih pet glasova žirija, a oni nisu štedeli koplimente na račun njegovog nastupa:

Dečkić koji drži gitaru i svira uvek izgleda mnogo interesantnije i kao neki frajer. Izuzetno mi se dopao tvoj nastup, izabrao si odličnu pesmu, ono što ću ti dati kao savet je da, kao i Luka koji je bio pre tebe, ti si imao pokret scenski, ali i dalje je pevanje na nekom dečijem nivou, moraš malo da ga umuškiš, ovo je pesma gde moraš malo da zarežiš. To je jedan savet, kad budeš birao pesme, da malo lično shvatiš kad je pevaš. Inače je sve bilo super - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

I Sergej Ćetković se složio sa Gocom, ali je morao i da "izblamira" svoju koleginicu Jelenu Tomašević i nasmeje sve u studiju:

Meni je bio super komentar dok je on svirao i pevao, Jelena kaže "Kako je lep". Bilo je interesantno, kao pojava je bilo super, treba malo da provedeš vremena sa gitarom i stalkom. Pevanje si sad malo zapostavio, treba malo više energije, moraš malo i da se oslobodiš. Sve sami odlikaši večeras, malo vežbaj i potrudi se, pa ćemo sve da sklopimo u jednu lepu sliku - prokomentarisao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Da ga pohvalim za stajling, za izgled, za tu gitaru, za trud da izgledaš kao zvezda i mogu da te zamislim za desetak godina kao jednu ozbiljnu pop zvezdu. Mora malo da bude odsečnije, samo na to obrati pažnju, lepu si atmosferu napravio i lepo ti stoji ova pesma - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NADA SE SUPERFINALU PINKOVIH ZVEZDICA! Dražen: Muzika je moj san i potpuno joj se predajem! (VIDEO)

Bez sumnje, Luka se zasluženo plasirao u četvrti krug, a kako je izgledao njegov energični nastup, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'