AKTUELNO

Nije joj bilo lako, a onda je pokazala šta ume!

Prva Pinkova zvezdica za ovu godinu, koja je otvorila 2018. godinu kako valja, bila je Beloslava Kostadinova, osmogodišnja devojčica iz Sofije, koja se predstavila pesmom Ališe Kiz "Girl on fire" i potpuno oduševila žiri svojim nastupom.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je, očekivano, dobila svih pet glasova i na taj način obezbedila sebi plasman u treći krug:

Možda na početku nije bilo sigurno, ali čim ona dođe u sigurnu zonu, kad dođu visoki tonovi, ona pusti glas. Bila je britka, onda je sve seklo - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Stanković bio je oduševljen kako Beloslava izgleda pa nije mogao da odvoji pogled od nje:

Meni je ona mnogo slatka. Meni se sviđa kako ona peva i voleo bih da čujemo neki bugarski etno od nje, jer to njen glas može, tako da navijam da čujemo to nešto - poželeo je Milan, sa čim se složila i Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da odvojim pogled od nje koliko je slatka i nežna, kao neko perce i prosto je neverovatno kad pusti glas u tom refrenu, neka snaga, jačina izlazi iz nje, a da je duneš, imaš osećaj da bi pala. Ja bih joj skrenula pažnju da poradi na položaju svog glasa, mi smo mislili da je bolesna, da joj je nosić zapušen, sve je u nekom čudnom registru i nama to čudno zvuči. Eto, samo da poradi na tome i da koristi svoj ceo aparat za pevanje - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NADA SE SUPERFINALU PINKOVIH ZVEZDICA! Dražen: Muzika je moj san i potpuno joj se predajem! (VIDEO)

Kako je izgledao Beloslavin nastup možete pogledati u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'