AKTUELNO

Svima je doneo osmeh na lice!

Još jedno fenomenalno veče uz najgledaniji i najpopularniji muzički šou program za decu, "Pinkove zvezdice", upravo je počelo. I u novoj godini ovi talentovani klinci ostaviće vas bez daha, a na samom početku, kao i uvek, gledaocima i publici u studiju se obratila voditeljka ovog šou programa, Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je, pre svega, svim gledaocima i publici u studiju čestitala novu godinu:

Dobro veče dragi gledaoci, prvi put u novoj godini! Najpre želim da poželim svima da budete srećni, zdravi, nasmejani, da uživate u Pinkovim zvezdicama i da vam svako veče bude ovako nasmejano, lepo, šareno i talentovano - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je najavila da ćemo i večeras imati prilike da uživamo uz nastupe deset takmičara, a samo jedan od njih će na kraju emisije napustiti takmičenje. Nakon toga, prvi put u ovoj godini, u crvenim stolicama pojavio se i stručni žiri, a i ovog petka to su Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Milan Stanković.

Srećna nova godina i tebi i svima u studiju i gledaocima, da im svaki dan bude nasmejan - poručila je Jelena, a njene kolege su se pridružile lepim željama.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, njen kolega Sergej Ćetković požalio se da nije dobio poklon od Deda Mraza:

Ja bih pitao Deda Mraza zašto me je zaobišao ove godine, a trudio sam se. Samo mi je stiglo pismo da nisu našli adekvatan poklon za mene - rekao je Sergej, što je nasmejalo sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NADA SE SUPERFINALU PINKOVIH ZVEZDICA! Dražen: Muzika je moj san i potpuno joj se predajem! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'