AKTUELNO

Pevanjem se bavi od desete godine i to je, osim sporta, njegova velika ljubav.

Dražen Baković, dvanaestogodišnji dečak iz Podgorice, oduševio je žiri, ali i publiku širom regiona učešćem u njagledanijem dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice".

Svojim emotivnim pevanjem uspeo je da u svima probudi najdublja osećanja, i to je postalo nešto po čemu se izdvaja od ostalih.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Pevanjem se bavi od desete godine i to je, osim sporta, njegova velika ljubav.

Muzika je moj san i potpuno se njoj predajem, što se verovatno i vidi na sceni, a "Pinkove zvezdice" su prilika da probam da ostvarim svoj san i bavim se muzikom do kraja života. Očekujem da se nađem u superfinalu - bio je iskren Dražen, kome su favoriti u prethodnim sezonama bili Komnen Vuković, Katarina Radulović, Bojana Radovanović i Roko Blažević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dražen je prethodna dva puta briljirao na sceni "Pinkovih zvezdica", a večeras će otpevati pesmu Marije Šerifović, "11", što nije bio nimalo lak zadatak.

- S obzirom na to da sam u prvom i drugom krugu dobio mnogo pohvala, morao sam se potruditi da to opravdam. Veoma sam zadovoljan, jer je i sam žiri pokazao oduševljenje - rekao je ovaj talentovani Podgoričanin, koji nema tremu pred nastupe.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Kako sam kaže, najbolje mu leže pesme Adila Maksutovića, Saše Kovačevića i Tošeta Proeskog, a uzor mu je njegov mentor Danijel Alibabić, iz škole pevanja "D-moll".

Ovaj skroman dečak je tokom prethodna dva kruga dobijao samo pohvale, a on sada otkriva koja mu je najdraža.

- Mnogo mi znače komentari svih članova žirija, a ne plašim se nijednog komentara jer znam da je sve što kažu dobronamerno. Najlepši komentar je bio Gocin, kada je rekla: "Jedini poriv koji imam, jeste da te vodim sa te scene u studio, da ti neko da pesmu, odmah, sada" - rekao je Dražen za kraj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim Draženovog neverovatnog nastupa, imaćete priliku da vidite još devet sjajnih kandidata, zato ne propustite vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje, "Pinkove zvezdice", večeras, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Dražen Baković

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'