AKTUELNO

Otkako je pobedila na dečijem festivalu "Čarolija", muzika je postala sastavni deo njenog života i uz muziku lakše prebrodi sve teške momente u životu.

Teodoru Marković publika pamti iz druge sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezdice", kada je došla do polufinala.

Posle dve godine, Teodora se vratila u "Pinkove zvezdice", rešena da pokaže koliko je napredovala.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Prijavila sam se zbog druženja i da bih napredovala, u čemu mi pomažu upravo komentari žirija. U ovoj sezoni mi je sve drugačije... Možda zato što sam starija i imam odgovornost prema sebi, porodici, žiriju. A opet, sve mi je poznato. Mada, nedostaje mi moje društvo iz druge sezone - rekla je na samom početku Teodora.

Ova četrnaestogodišnja devojčica iz Vlasotinca počela je da peva 2011. godine, kada je bila polufinalista dečijeg festivala "Čarolija", na kom je i pobedila 2014. godine. Od tada, muzika je postala sastavni deo njenog života i uz muziku lakše prebrodi sve teške momente u životu.

Otkako sam pobedila na festivalu "Čarolija", muzika je moj prioritet. U životu nisam imala teških situacija, osim što mi mnogo nedostaju starije sestre, koje žive u Abu Dabiju. Tada pustim muziku i pokušavam da odagnam tužna osećanja - ispričala je Teodora.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

I u prva dva nastupa oduševila je petočlani žiri, koji je za nju imao samo reči hvale.

- Komentar svakog člana žirija mi je jednako važan, zato što svako od njih ima svoj ugao gledanja. Mada se najviše plašim Gocinog komentara. Ponosna sam i najviše me raduje komentar da sam posebna i prepoznatljiva i da članovi žirija uživaju dok me slušaju - ispričala je Teodora, kojoj je upravo Goca Tržan muzički uzor.

- Goca Tržan mi je uzor u Srbiji, zbog energije i stava, a i obe smo isti horoskopski znak, rak (smeh). Inače uzor mi je Demi Lovato, kojoj se divim - objasnila je ova četrnaestogodišnjakinja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ona priznaje da ima tremu, ali da se trudi da je suzbije iz kruga u krug, i uvek veruje da može bolje. Teodora će se večeras predstaviti veoma zahtevnom pesmom Sema Smita, "Too Good at Goodbyes", koja joj je i jedna od omiljenih.

- U ovoj pesmi sam najviše uživala, jer mi je jedna od omiljenih. Najbolje mi leže ovakve pesme, gde mogu iskazati svoja osećanja i gde mogu da se poigravam se svojim glasom. Zadovoljna sam, mada uvek može bolje - objasnila je Teodora, kojoj su favoriti u prethodnim sezonama bili Isidora Mitić i Todor Kitanović.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Za kraj, pitali smo Teodoru kako bi se ona predstavila gledaocima, ali i šta očekuje od učešća u "Pinkovim zvezdicama".

Ja sam treće i najmlađe dete u porodici, i kao takva sam uvek bila u društvu starijih i odrastala ubrzano. Sada sam svesnija i ozbiljnija od svojih vršnjaka. Tako mi bar kažu prijatelji. Društvena sam i iskrena, sve što radim radim iz ljubavi, bukvalno! Volim svoju porodicu i svoj život. A od učešća u "Pinkovim zvezdicama" očekujem nova prijateljstva, druženje i da napredujem - bila je iskrena Teodora.

Osim Teodorinog nastupa, očekuju vas fenomenalni nastupi još devet kandidata, zato ostanite uz vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje, "Pinkove zvezdice", večeras, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Marković

'