AKTUELNO

Postoji nešto što će morati da uradi pre nego što ponovo okupi svoje mnogobrojne fanove na Ušću.

Iako muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima korektnu saradnju sa medijima, ponekad i ona, kao i ostale javne ličnosti, dođe u situaciju da u štampi pročita neistinu o sebi, zbog čega se ne potresa niti ulazi u ratove, već sve što ima rešava mirnim putem - na sudu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja isključivo pozovem svoj tim advokata i obratim se instituciji za nešto što ima uvredljiv sadržaj ili je plasirano kao laž, tu nema mnogo polemike - objasnila je Ceca koja je za emisiju "EKSKLUZIVno" otkrila da li će ove godine ponovo oboriti sve rekorde posećenosti kada su koncerti na Balkanu u pitanju i na beogradskom Ušću prirediti treći po redu spektakl za svoje mnogobrojne fanove.

Foto: TvPink Printscreen

- Koncert na Ušću uslovljava isključivo album, ako ne uspem da ga završim, prolongiraću i koncert. Ako uspem da završim album i budem zadovoljna, koncerta će biti. Jedna od želja za Novu godinu je, takođe, i ta da uradim kvalitetan album, pored onih standardnih - zdravlje, ljubav, kako za mene, tako i za moju porodicu i prijatelje - otkrila je Ceca za "EKSKLUZIVno".

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Svetlana Ceca Ražnatović

#koncert

#pevačica

'