AKTUELNO

Posle novih snimaka emisije "Paparaco lov" mnoge stvari će biti jasnije.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta početkom prošlog meseca obevestili su javnost da na svoj brak stavljaju tačku, što je rastužilo njihove mnogobrojne fanove. Međutim, postoje i zagovornici teorije da se pevačica i reper nisu razveli već da su samo želeli dodatni marketing uoči Aninog povratka na scenu, u prilog čemu idu i najnoviji snimci "Paparaco lova".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa jedne od najgledanijih emisija Televizije Pink zabeležila je Anin odlazak kod frizera, međutim, mnogo veću pažnju privukli su kadrovi u kojima se nakratko pojavljuje njen bivši suprug Rasta.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Iskusni paparaci snimili su Stefana dok je ulazio u zgradu u kojoj je do nedavno živeo sa Anom i ćerkicom Tarom. Rasta je brzinom svetlosti izašao iz auta i ušao u svoj nekadašnji dom u kojem se zadržao izvesno vreme, nakon čega je ušao u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Foto: TvPink Printscreen

Iako mnogi smatraju da je na pomolu pomirenje, možda je, ipak, Rasta u Anin stan došao samo kako bi proveo izvesno vreme sa ćerkicom Tarom. Bilo kako bilo, njegovu posetu Ani zabeležio je "Paparaco lov", a ekskluzivni snimak pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Paparaco lov

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'