AKTUELNO

U nastupima najtalentovanijih mladih muzičara sa ovih prostora svakog petka uživa i najveći deo televizijskog auditorijuma Crne Gore.

Četvrta sezona "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, uspela je da u potpunosti opravda očekivanja milionskog auditorijuma Televizije Pink, ali i da ih nadmaši, o čemu svedoče zvanični podaci agencija za merenje gledanosti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Milionima gledalaca Televizije Pink svakog petka posle 21h pruža se prilika da upoznaju najmlađe i najtalentovanije pevače iz čitavog Balkana, kao i da uživaju u njihovim spektakularnim nastupima i maestralnim interpretacijama o kojima bruji čitav region.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Takmičenje koje je iznedrilo mnogobrojne pevačke talente, koji su ostavili neizbrisiv trag i obogatili regionalnu muzičku scenu, već četiri godine zaredom obara sve rekorde gledanosti u Srbiji, ali i u zemljama regiona, gde publika s nestrpljenjem iščekuje svako naredno izdanje "Pinkovih zvezdica".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O tome svedoče i podaci iz Crne Gore, gde je prošlonedeljno izdanje "Pinkovih zvezdica" emitovano 8. decembra na televiziji Pink M bilo najgledanije - najpopularniji muzički šou u regionu ostvario je udeo u gledanosti (share) od čak 29,41%, i daleko iza sebe ostavio sve tamošnje emitere.

Foto: TvPink

Inače, televizija Pink M će odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika svoj program dodatno obogatiti novim zabavnim i informativnim sadržajima kako bi osvežili već postojeću programsku šemu, a do tada ne propustite novo izdanje "Pinkovih zvezdica" koje će u vama probuditi najdublje emocije i ponovo vas ostaviti bez teksta!

U video-snimku pogledajte deo onoga što vas očekuje ovog petka posle 21:30h na Pinku!

D. T.

#Crna Gora

#Pink

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'