AKTUELNO

Često posećuje doktore i to ne krije.

Folk pevačica Seka Aleksić u prošlosti je s vremena na vreme kuburila s viškom kilograma. Međutim, posle porođaja je, na iznenađenje mnogih, svoju liniju dovela do savršenstva, zbog čega joj se mnogobrojne dame dive. Recept za sjajni izgled nije želela da ljubomorno čuva za sebe, već ga je podelila i sa gledaocima emisije "EKSKLUZIVno".

Foto: TvPink Printscreen

- Da li je to super izgled - ne znam, ali trudim se. Počela sam pre nekoliko meseci da treniram i da vodim računa o ishrani, izgledu, zdravlju. Ponovo sam se aktivirala i, iskrena da budem, već posle nekih mesec i po dana se vide rezultati. Ne treba tu neki preterano veliki napor kad iza svega stoje dve-tri godine kada sam trenirala svaki dan, tako da brzo se ta neka linija vratila u normalu - rekla je Seka, koja je svoje zdravlje nedavno poverila jednoj privatnoj klinici u kojoj, između ostalog, obavlja sve neophodne provere kako bi započela proces vantelesne oplodnje i sinu Jakovu podarila brata ili sestru.

Foto: TvPink Printscreen

I dok fanove ne bude obradovala lepim vestima iz privatnog života, Seka je odlučila da ih obraduje radosnom vešću vezanom za svoju profesiju - najavila je veliki solistički koncert u Kombank areni 14. aprila sledeće godine. Druženju sa fanovima se veoma raduje, međutim, svesna je da je čeka veliki broj obaveza.

Foto: TvPink Printscreen

- Znam koliki je to stres. Sećam se prošlog koncerta, koliko je bilo poziva, stresa i svega ostalog... Rekla sam:"Da li moram da imam ovaj koncert?", Veljko mi je rekao da moram. On je moj menadžer već devet godina, vodi moju karijeru, moj posao i potpuno je normalno da organizuje koncert u areni. To je veliki stres, organizacija... Mnogo to zahteva posla, ali moje je da izađem na scenu, da budem lepa i da pevam, a sve ostalo će suprug - objasnila je Seka.

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#pevačica

'