AKTUELNO

Dragutin Dimitrijević Apis (1876-1917) postavljen je od strane predsednika Srbije na čelo batinaša Srpske napredne stranke. Tako je, upravo onaj Apis koji je organizovao Majski prevrat 1903. godine vratio se i, sudeći prema rečima pripadnika opozicije, preti po selima i vozi se džipovima!

Odbornike Demokratske stranke i pokreta Dosta je bilo ekipa emisije ''Kontravizija'' autora Lava Grigorija Pajkića zamolila je da prokomentarišu najnoviju odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako komentarišete odluku Aleksandra Vučića da na čelo SNS batinaša postavi Dragutina Dimitrijevića, više puta osuđivanog kriminalca, poznatijeg kao Apis koji maltretira građane Vojvodine i ucenjuje ih da glasaju za SNS? - pitanje je postavljeno opozicionoj "eliti", čiji su odgovori nasmejali čitavu Srbiju.

Foto: TV Pink

Odbornica pokreta Dosta je bilo u Skupštini Grada Novog Sada Dragoslava Lukić rekla je da je čula za ovakvu predsednikovu odluku, ali da na nju nema komentar.

Foto: TV Pink

Drugi odbornik pokreta ocenio je odluku kao skandaloznu i kao još jedan dokaz nerada srpskog tužilaštva i sudstva.

Foto: TV Pink

Još jedan odbornik Dosta je bilo istakao je da ovakva odluka nije u redu i da bi komentar na nju mogao da da samo nakon sudskog procesa.

Foto: TV Pink

Odbornik Demokratske stranke nije obavešten o ovoj odluci, ali ako je istinita, onda je i skandalozna!

Foto: TV Pink

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-snimku:

#Kontravizija

#Opozicija

#Televizija Pink

'