AKTUELNO

Ova Zvezdica pokazala je svoj raskošni talenat, a Gocine reči shvatila je veoma ozbiljno.

Večeras vas očekuje još jedna spektakularna epizoda četvrte sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkovih zvezdica", a jedna učesnica uspela je da potpuno oduševi žiri svojim moćnim glasom.

Mia Mustafa, četrnaestogodišnja devojčica iz Skoplja, istakla se sjajnom interpetacijom Bijonsine pesme "Running", te pred njom nije bio nimalo lak zadatak da očekivanja opravda i narednim nastupom.

Ipak, Mia će se večeras predstaviti pesmom "All I Could Do Was Cry", džez dive Ete Džejms, a utiske o takmičenju podelila je sa nama.

- Za prvi nastup, kada sam otpevala "Running", dugo sam se pripremala. Za drugi krug odabrala sam pesmu "All I Could Do Was Cry", jedne od naboljih džez umetnica, Ete Džejms, jer kroz tu pesmu mogu da na sceni još bolje pokažem svoje glasovne mogućnosti. Zadovoljna sam drugim nastupom - rekla je na početku ova Zvezdica.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Mia je dobila odlične komentare od petočlanog žirija, a posebno joj je, za budućnost, značilo ono što joj je rekla Goca Tržan.

Svi komentari su bili lepi i realni, ali me je Gocina kritika naterala da budem uporna, do pokažem više. Mislim da je to razlog za poboljšanje mojih vokalnih mogućnosti i za još bolji performans - objasnila je Mia.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ova Zvezdica je oduvek znala da je rođena za scenu.

- Već četiri godine se bavim plesom i glumom, i onda sam to objedinila sa pevanjem. Upravo zbog toga je Bijonse moja omiljena pevačica i velika inspiracija. Moj uzor je i Ejmi Vajnhaus, koju smatram najboljom pevačicom džez muzike - rekla je Mia.

Foto: TvPink Printscreen

Gledavši prethodne tri sezone "Pinkovih zvezdica", Mia je odlučila da se prijavi za ovo takmičenje koje je osvojilo publiku širom regiona.

- Gledala sam sve sezone i pratila učesnike, i to me je nateralo da se prijavim. Za sebe bih rekla da sam mladi talenat, kao i svi moji drugari iz "Pinkovih zvezdica" i od publike očekujem veliku podršku za sve nas - ispričala je Zvezdica.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Za svojih 14 godina Mia se nikada nije našla u nekoj teškoj životnoj situaciji i uvek pozitivno gleda na sve što joj se dogodi.

- Nisam se do sada nalazila u teškim situacijama, ali i kada bi mi se nešto loše dogodilo, verujem da bi mi muzika pomogla da sve prevaziđem - bila je iskrena Mia.

Foto: Printscreen Youtube

Za kraj, Mia nam je otkrila koja su njena očekivanja od učešća u najgledanijem šou programu na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice".

- Očekujem dobre nastupe i da stignem bar do finala - rekla je Mia.

Miju, ali i ostalih devet takmičara, gledaćete u trećoj emisiji drugog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", večeras, posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Mia Mustafa

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'