AKTUELNO

Uopšte joj nije lako zbog svega što se dešava u "Zadruzi".

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je u večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" Anabelu Atijas, majku Lune Đogani, koja je pred kamerama Televizije Pink otvorila dušu i progovorila o "Zadruzi", kao i učešću svoje ćerke, njenog dečka Slobe Radanovića, ali i njegove supruge Kristine Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je fenomenalan potez produkcije, najbolji rijaliti ikada. Da zaboravim činjenicu da sam Lunina mama, neviđeno je interesantno sve to - iskrena je bila Anabela, koja je ponosna na ponašanje svoje ćerke.

Foto: Andrej Nihil/e-stock Miloš Rafailović/Pink.rs

- Malo je reći da sam presrećna kako ona to stoički podnosi. Duboko verujem da će izaći kao ozbiljna, stabilna i izgrađena osoba. Izgrađuju nas neprijatne situacije koje nam se dešavaju. Umeće da prepozna ljude u raznim situacijama, da se snađe, da veruje... - tvrdi Anabela.

Ognjena je zanimalo da li veruje da će Lunina i Slobina veza opstati i posle rijalitija, pa je Anabela dala svoje mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam uvek za ljubav! Nisam baš vidovita... Meni je ovo jedna od najčistijih emocija koje sam videla i osetila u skorije vreme, neverovatno je koliko se to ispoljava putem malih ekrana. Ono što ja vidim jeste nešto nesalomivo i nešto što se ne može zaustaviti - rekla je pevačica, a potom se prisetila najtežeg trenutka u protekla tri meseca.

Foto: Printscreen

- Najteže mi je bilo kad me je zvala u pomoć, to mi je bilo strašno. Osećala sam se kao da sam paralizovana u sopstvenom telu, najgore iskustvo koje sam u životu imala... Živa sam, a nisam. Osećam se kao da sam potpuno zeznula stvar kao roditelj, u smislu - ne mogu da odreagujem - prisetila se Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'