AKTUELNO

Da li će ova nova saznanja uticati na nastavak radova na novom domu porodice Veljović, saznaćete u novom izdanju emisije "Kuća od srca".

U novoj epizodi TV serijala "Kuća od srca", posvećenoj porodici Veljović iz sela Zabojnica , nastavlja se prava drama oko saglasnosti koju Milovan treba da dobije od rođaka Vladana, kako bi ekipa dobila građevinsku dozvolu.

Foto: Printscreen Youtube

Žarko Lazić odlazi kod Milovanovog brata po majci, Slavoljuba, kako bi im pomogao na gradilištu. Tamo saznaje neke pojedinosti iz Milovanovog života, koje ranije nije ni slutio.

Foto: Printscreen Youtube

- Majku mi je dirao, tu smo se i razišli, zbog nje. Uvredio je mamu, ona mu je kupila neku zemlju, a ja ništa od toga nisam uzeo - rekao je Slavoljub i dodao da Milovan ima preku narav.

- Gađao me je i rekao: "Sve si mi uzela". Nisam mu ništa uzela - rekla je Milovanova majka.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će ta nova saznanja uticati na nastavak radova na novom domu porodice Veljović, saznaćete u novom izdanju emisije "Kuća od srca".

Foto: Printscreen Youtube

Sa druge strane, Jelena Matijašević daje sve od sebe da reši problem oko bunara sa Milovanovim stricem i strinom, ali pre toga, želi da istraži korene tih sukoba sa majkom Dušicom.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će se ekipa suočiti sa veoma neprijatnim rođacima porodice Veljović, saznaćete u novoj epizodi TV serijala "Kuća od srca", u utorak, 5. decembra, od 21 čas, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'