AKTUELNO

Dragan Vesović je iskoristio priliku da još jednom uputi neosnovane prozivke na račun aktuelne vlasti.

Poslanik Dveri Dragan Vesović odgovarajući na pitanje koje mu je ekipa emisije ''Kontravizija'' autora Lava Grigorija Piljkića postavila pokazao je neinformisanost i neznanje čime je nasmejao gledaoce TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, poslaniku Dveri postavljeno je trik pitanje ''Šta mislite o ucenjivačkoj politici Aleksandra Vučića koji primorava Grigorija Božovića da mu piše tekstove za mitinge?'', a njegov odgovor zaprepastio je sve, budući da je u pitanju književnik koji je preminuo davne 1945. godine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ne znam koliko je to tačno i da li je to tačno, ali očito je da vlast gleda na svaki način da na vlasti i ostane. Ne isključujem ni takvu mogućnost, ali kažem o tome ne znam ništa, niti sam čuo za tu priču, ali tu mogućnost ne isključujem jer sve mehanizme koji su dozvoljni oni obilato koriste - rekao je zbunjeni  Dragan Vesović koji je zapravo iskoristio priliku da, čak iako nije upućen u priču i ne zna da je Grigorije Božović umro 1945. godine, još jednom uputi neosnovane prozivke na račun aktuelne vlasti.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku:

Pink.rs

#Dveri

#Kontravizija

'