AKTUELNO

Pevačica se prisetila samih početaka karijere.

Ove subote Divna Milovanović ugostila je u emisiji "Gold subotom popodne" jednu od popularnih pevačica, Katarinu Živković.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je priznala da na samom početku pevačke karijere nije umela da se lepo oblači i da su joj se često događali modni promašaji. Ipak, kako je sama rekla, vremenom je naučila da spaja odevne kombinacije, ali i dalje uči od boljih od nje.

Katarina je ispričala i kako pri odabiru pesama sluša samo svoj instinkt i da svoj posao radi prvenstveno iz ljubavi, a ne zbog novca, jer smatra da kad juriš novac, on ti stalno izmiče.

Foto: Printscreen Youtube

Pored Katarine, Divna je ugostila i grupu "Time Out Band", koja je izvela svoj novi singl "Ne zovi me srećo", za koji kažu da pretenduje da postane veliki hit u regionu, jer se skoro svaka žena pronašla u pesmi.

Foto: Printscreen Youtube

Boban Bob Radojević, Pinkova zvezda, pričao je o svom novom spotu, koji je u montaži, i najavio njegov izlazak za nekoliko dana.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite veoma zanimljivo izdanje emisije "Gold subotom popodne", u subotu, 2. decembra, od 11:30h, samo na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Gold Subotom Popodne

#Katarina Živković

#Televizija Pink

#emisija

'