AKTUELNO

Nekadašnja pevačica govorila je potpuno otvoreno o svemu što je radila u mladosti, o preseljenju u Francusku i pokojnom ocu.

I ove nedelje očekuje vas mnogo zanimljivih priloga u emisiji "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović.

Foto: Printscreen Youtube

Jelena Jevremović, ćerka pevača Mikija Jevremovića, koji je preminuo ove godine, otvoreno je govorila o problemima sa kojima se suočavala u mladosti.

Pravila sam ja razne gluposti, bila destruktivna, bila sam devojka koja je uvek živela na ivici. Ima to svoju pozadinu, tragala sam za odgovorima godinama i razmišljala zbog čega tako živim. Ali sam danas ponosna na to što sam uspela da svoje loše osobine preinačim - rekla je između ostalog Jelena.

Foto: Printscreen Youtube

Ona će pričati o svojoj prvoj knjizi "Jedanaest dana", koju je posvetila suprugu i njihovoj ljubavnoj priči, ali i kako se zbog zbog ljubavi preselila u Francusku, što je posebno teško palo njenom ocu Mikiju.

Foto: Printscreen Youtube

Razvod roditelja je bio veliki stres za nju, a očeva smrt ju je dotukla, međutim, u tim teškim trenucima, uz Jelenu je bio njen suprug, kao i sinovi Lazar i Tadija.

Gledaoci će imati priliku da vide i ekskluzivni intervju sa Patricijom Guči, praunukom legendarnog Guča Gučija, koja je za emisiju "Biljana za vas" govorila o imperiji Guči porodice i modne marke koja je sada već kultna.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

O svom životu, jogi i strasti prema padobranstvu govoriće svetski poznati violinista Stefan Milenković.

Foto: Printscreen Youtube

Najveći ruski stručnjak za vizuelne efekte, Mihail Lesin, otkriće čime njegova zemlja raspolaže kada je reč o filmskoj industriji.

Foto: Printscreen Youtube

Biljana je istraživala i da li govor tela otkriva suštinu čoveka i kako se oseća, a za sve dame koje nisu zadovoljne formom i oblikom svojih grudi, otkriva šta znači botoks grudi.

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije "Biljana za vas", u nedelju, 3. decembra, od 18:50h, samo na kanalu Pink2.

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Guči

#Jelena Jevremović

#Miki Jevremović

#Patricija Guči | Patricia Gucci

#Televizija Pink

#emisija

'