AKTUELNO

Ovo je istina o odnosu nekadašnjih partnera.

Pevačica Rada Manojlović uskoro će obradovati publiku duetskom pesmom sa di-džej Šonetom, sa kojim se iznenada dogodila saradnja na obostrano zadovoljstvo, a osim o novoj pesmi, na snimanju spota za istu govorila je i o nezaobilaznoj temi - dečku Harisu Berkoviću, tačnije njegovim golišavim fotografijama na Instagramu.

Foto: TvPink Printscreen

- Pratim sve koleginice koje mu lajkuju! Obavezno uđem, čisto da vidim... Nije to nikakva kontrola, samo upućenost u situaciju - objasnila je Rada u emisiji "Premijera", a potom priznala da na samom početku veze nije imala poverenja u svog devet godina mlađeg dečka, ali da ga je vremenom stekla.

- Na početku sam mu jednom uzela telefon, a jednom k'o nijednom. To se ne računa. Tada sam videla da nemam šta da vidim - prisetila se folkerka.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je pre mnogo godina stavila tačku na emotivnu vezu sa kolegom Milanom Stankovićem, sa kojim je bila od 2008. godine, spekulacije o njihovom odnosu ni dan danas ne prestaju. I dok jedni tvrde da očima ne mogu da se vide, drugi govore da i dalje postoje varnice koje ne mogu da sakriju, a pevačica je pred kamerama Televizije Pink otkrila kako je protekao njihov nedavni susret na jednom prestoničkom događaju, posle mnogo vremena.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- U super smo odnosima, Milan je dobar drug i ja mu želim sve najbolje. Čestitam mu na uspehu koji je ostvario - rekla je nasmejana pevačica, koja je srećno zaljubljena u Berkovića.

Pink.rs

#Milan Stanković

#Premijera

#Radmila Rada Manojlović

#Televizija Pink

#pevačica

'