AKTUELNO

Svi su ga se plašili jer je uništavao sve koji bi mu izašli na megdan - sve dok nije naišao na jačeg od sebe.

Zgodnog Šukrua Ozildiza, od 20. novembra, publika u regionu ima priliku da gleda u najgledanijoj turskoj seriji svih vremena "Zavet", koja se prikazuje na TV Pink, a iako deluje veoma staloženo i smireno, niko nije znao da je u mladosti imao sklonost ka mešovitim borilačkim veštinama.

Foto: Promo

Naime, on je još kao dečak bio hiperaktivan, zbog čega su ga roditelji upisali na treninge tajlandskog boksa i džijudžice.

Kada je upisao studije menadžmenta, otišao je u Portugaliju i tamo je shvatio da želi da se oproba u nečemu ekstremnijem - nečemu što ga je, kako se ispostavilo, moglo koštati života.

- Mnogi tu zemlju smatraju kolevkom borilačkih veština. Od detinjstva sam se bavio tajlandskim boksom, a kada sam kao student došao u Portugaliju, odlučio sam da se oprobam u borbama u kavezu - rekao je Ozildiz.

U to doba bio je kivan na život jer je izgubio majku, te je, želeći da kanališe bes, odluku da postane vladar kaveza brzo sproveo u delo. Pobeđivao je čak i mnogo razvijenije borce od sebe i veoma brzo je postao miljenik ljubitelja borbi u kavezu, koji su se kladili na njega, znajući da je reč o momku koji nikad ne gubi.

Tako i bilo - svi su se plašili studenta menadžmenta koji je došao iz Turske i uništavao sve koji bi mu izašli na megdan. Sve dok nije naišao na jačeg od sebe. On o tome nikada nije govorio, bar ne direktno.

Protivnik u jednoj borbi ga je uništio. Bukvalno ga je samleo. Šukru je završio u bolnici sa nekoliko preloma i potresom mozga. Ni danas nikom nije jasno kako je izvukao živu glavu, budući da prognoze lekara nisu bile nimalo optimistične. Čak je i njegov otac doleteo iz Turske u Portugaliju kako bi bio s njim, verujući da njegov sin neće doživeti da ponovo kroči na tlo rodne zemlje. Međutim, izgleda da je imao ludu sreću. Oporavak je bio mukotrpan, trajao je nekoliko meseci. Kad je ponovo stao na svoje noge, Šukru je obećao ocu, koji mu je bio jedini oslonac nakon majčine smrti, da se više nikada neće vratiti u kavez. Morao je da pronađe drugi način da savlada hiperaktivnost koja ga oduvek odlikuje, a gluma mu se učinila kao idealan način za to - ispričao je izvor koji je odlično upućen u Šukruov život, a prenosi magazin "TV Novele".
Iskreno, u Portugaliji sam doživeo prosvetljenje koje mi je donelo hrabrost. Sada se bavim glumom zahvaljujući svemu što sam tamo iskusio i doživeo.To su bila neponovljiva iskustva - rekao je danas dvadesetdevetogodišnji glumac.

Pre nego što se vratio u Tursku, Ozildiz je krenuo na kurs glume u Portugaliji. Pošto nije mogao da napusti tu zemlju pre nego što je priveo kraju rehabilitaciju nakon brojnih operacija, iskoristio je slobodno vreme za uvežbavanje dramskih tekstova, ni ne sluteći da će mu gluma postati profesija.

Dan kada je ponovo stao na svoje noge Ozildiz slavi kao drugi rođendan. Borbe u kavezu su prošlost, a gluma je ono što ga potpuno okupira još od 2011. godine, kada je odigrao jednu od glavnih uloga u seriji "Duboke vode".

Celu priču o životu ovog markantnog glumca, koga možete gledati u seriji "Zavet", svakog dana, od 20 časova, samo na TV Pink, pročitajte u novom izdanju magazina "TV Novele", koji je na kioscima.

Foto: Tv Novele

Autor: Pink.rs

#Televizija Pink

#Zavet | Çoban Yıldızı

#serija

#Šukru Ozildiz | Şükrü Özyıldız

'