AKTUELNO

Mladi glumac šokirao je sve ovom izjavom.

Jednog od trenutno najtraženijih turskih glumaca, Šukrua Ozildiza, publika u regionu imaće prilike da gleda u ulozi Sejita Zahira u seriji "Zavet", koja 20. novembra, od 20 časova počinje da se emituje na TV Pink.

Iako veoma popularan, Šukru je ostao skroman, te je nedavno istakao kako živi kao i pre, kao i da sebe i dalje ne vidi kao nekog ko je slavan.

S obzirom na to da je profesija glumca i te kako naporna, te da ne ostaje previše vremena za privatan život, Šukru je otkrio kako on održava balans.

- Ne preostaje mi mnogo slobodnog vremena van posla. Zato sve svoje slobodno vreme provodim kod kuće, koju sam uredio onako kako sam oduvek želeo. Kad god mogu idem u teretanu, ponekad i izađem sa prijateljima. Budući da nikada nemam neku dužu pauzu, samo mi za to preostaje vremena. Prvom prilikom ću otići na odmor u inostranstvo, jer su mi putovanja najveći užitak - rekao je Ozildiz, a onda iznenadio sve svojom izjavom o smrti, s obzirom na to da ima samo 29 godina.

Neću umreti dok ne obiđem ceo svet. Osećam da moram da vidim svaki njegov delić - rekao je Šukru nedavno.

Nakon ove izjave, Šukruovi fanovi su komentarisali kako mu žele ostvarenje ovog sna, ali da ne žele da mladi glumac govori o svojoj smrti jer ima još mnogo vremena da proputuje ceo svet.

Šukru, koji je dobio odlične kritike za svoj rad, odigrao je maestralnu ulogu u seriji "Zavet", koju ćete od 20. novembra moći da gledate na TV Pink.

U seriji "Zavet", koja je osvojila ceo svet, Šukru tumači lik Sejita Zahira, momka koji je odrastao u Kapadokiji i kog je deda, kao najstariji klesar u toj oblasti, učio ovom zanatu. Sejit je iskren, hrabar i principijelan, ali će se njegovo shvatanje tradicije promeniti kad upozna neukrotivu Zuhre, u koju će se zaljubiti. Primorani da svoju ljubav brane od svih, Sejit i Zuhre ulaze u borbu za čast i duboke emocije.

Foto: Promo

Da li će Zuhre i Sejit uspeti da savladaju baš svaku prepreku na putu do sreće saznaćete u seriji "Zavet", koja počinje 20. novembra, od 20 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Putovanja

#Smrt

#Televizija Pink

#Zavet | Çoban Yıldızı

#glumac

#serija

#Šukru Ozildiz | Şükrü Özyıldız

'