AKTUELNO

Mladi glumac svoje ljubavi vešto uspeva da sakrije od javnosti, a na oduševljenje lepšeg pola, ovaj televizijski zavodnik trenutno nema devojku.

Pored Šukrua Ozildiza, koji tumači lik Sejita Zahira, u najgledanijoj turskoj seriji "Zavet", koja 20. novembra počinje sa emitovanjem na TV Pink, gledaoci će imati prilike da upoznaju još jednog mladog i perspektivnog, turskog glumca, koji je svojim izgledom oduševio pripadnice lepšeg pola.

U pitanju je Tajgun Sungar, koga domaća publika pamti po ulozi Džanera u seriji "Porodica mog oca", koja se u prethodnoj sezoni prikazivala na TV Pink.

Tajgun je rođen 1989. godine, u Istanbulu, a studirao je na Fakultetu likovnih umetnosti "Dokuz Eilul", koji je završio u roku.

Tokom školovanja, Tajgun je krenuo na glumačku radionicu ankarskog državnog pozorišta, i tada je shvatio da je upravo gluma njegov životni poziv. Ovaj harizmatični mladić je pokazao veleki talenat, što je dovelo do brojnih angažmana u pozorištu.

Kritičari su ga tada okarakterisali kao ozbiljnog glumca, uprkos tome što je veoma mlad, te su ponude za uloge počele da pristižu u velikom broju.

Ulogom u popularnoj seriji "Porodica mog oca", Tajgun je privukao pažnju na sebe i postao jedan od najtraženijih mladih glumaca u Turskoj, nakon čega je dobio ponudu da glumi u seriji "Zavet", koja se pokazala kao jedna od najgledanijih turskih serija svih vremena.

U seriji "Zavet", Tajgun tumači lik Alija Karakaja, Zekarovog sina, i unuka moćnog Fikreta Karakaja. Rođen je i odrastao u dedinom dvorcu u Kapadokiji, pod staklenim zvonom. Ali celog života oseća na sebi pritisak svog prezimena i činjenice da će jednog dana naslediti dedu Fikreta, a onda i oca Zekara, kao glava najmoćnije porodice u Kapadokiji. Do tada, on zajedno sa Zekarom vodi noćni klub u Istanbulu, i kao i svaki mladić prolazi kroz ljubavne probleme.

Za razliku od lika koji tumači, Tajgun svoje ljubavi vešto uspeva da sakrije od javnosti, a na oduševljenje svih devojaka, ovaj televizijski zavodnik trenutno nema devojku.

Kroz kakve peripetije prolazi lik kog tumači Tajgun Sungar, saznaćete u seriji "Zavet", koju ćete gledati od 20. novembra, u 20 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Tajgun Sungar | Taygun Sungar

#Televizija Pink

#Zavet | Çoban Yıldızı

#glumac

#serija

'