AKTUELNO

Da li je Svetlana baka Jeleninog deteta, saznaćete u novom izdanju emisije "DNK".

I ove srede vas u jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink, "DNK", očekuje nova zanimljiva životna priča.

Ekipu emisije "DNK", na čelu sa voditeljkom Natalijom Simović, pozvala je Svetlana, koja veruje da njeno unuče živi sa drugom bakom, Liljanom, u istom selu. Od trećeg meseca života, dete je živelo kod bake Ljiljane, a detetova majka, i bivša Svetlanina snaja, Jelena, se preudala i nije želela da priča za emisiju "DNK".

Foto: Promo

Svetlanina najveća želja da iza njenog sina jedinca Živana, koji je preminuo, ostane unuče, a kako je sama Svetlana rekla, brak njenog sina raspao se u jednom danu.

Foto: Promo

I dalje nije jasno zbog čega su se Jelena i Živan razveli, a ni njegov stric nije mogao da otkrije šta se zapravo dogodilo.

Natalija je pozvala Svetlanu i njenu najmlađu ćerku, kako bi došla do istine o danu kada su se Jelena i Živan rastali, nakon čega joj je bilo jasnije zašto Živanov otac nije voleo snaju.

Foto: Promo

Nakon što je čula jednu stranu, Natalija odlazi na drugi kraj sela da čuje priču od Svetlanine prije, Ljiljane, koja se ne podudara sa onim što je Svetalana ispričala.

Foto: Promo

Prema Ljiljaninoj priči, Jelena je, u inat Živanu, otišla kod drugog čoveka, gde je provela tri meseca. Kada se vratila kod majke, otišla je kod lekara i saznala da je u četvrtom mesecu trudnoće.

Foto: Promo

Kako Živan nije živ, Natalija je uzela briseve od njegove majke, oca, strica i rođene sestre, kao i od deteta.

Da li je Svetlana baka Jeleninog deteta, saznaćete u emisiji "DNK", u sredu, 8. novembra, od 22 časa, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#Televizija Pink

#emisija

'