AKTUELNO

Popularna turska glumica pokazala je da je veoma temperamentna u vezama.

Selin Šekerči publika u regionu imaće priliku da upozna kao Zuhre Filiz u najgledanijoj turskoj seriji svih vremena, "Zavet", koja će uskoro početi da se emituje na TV Pink!

Foto: Instagram

Ova popularna turska glumica, koju na društvenoj mreži Instagram prati gotovo dva miliona fanova, osim po ulogama, poznata je i po vezama sa kolegama.

Naime, Selin je godinu dana bila u vezi sa turskim glumcem Mehmetom Alijem Nurogluom, da bi nakon raskida sa njim, uplovila u romansu sa još jednim kolegom, Erenom Hadžisaliogluom.

Ipak, ni ova veza nije potrajala, te je Selin neko vreme provela sama, da bi u januaru 2014. godine započela vezu sa još jednim glumcem, Kanom Tašanerom.

Da je eksplozivne naravi, kao i lik Zuhre, koji tumači u seriji "Zavet", pokazala je kada se sa Kanom prošle godine posvađala nasred ulice, naočigled paparaca koji su ih čekali.

Naime, njih dvoje su vidno napeti izašli iz restorana, a dok su čekali taksi, počeli su da se žustro raspravljaju.

Kada su shvatili da ih svi fotografišu, Selin i Kan su ljutito ušli u taksi, a s obzirom na to da su i dalje zajedno, izgleda da svađe uspevaju da reše veoma brzo i da je Kan navikao na temperament svoje devojke.

Kako Selin ima sklonost ka kolegama, nije ni čudo što je Rabija Jaman, devojka Šukrua Ozildiza, njenog partnera u seriji "Zavet", bila uvek na snimanjima, i nije ga ispuštala iz vida.

Selin je rođena u Izmiru, 1989. godine, a često je glumila u dečijim predstavama. Diplomirala je na istanbulskom Bilgi univerzitetu, na odseku za film i televiziju. Kada se preselila u Istanbul, zarađivala je od angažmana u reklamama, ali je popularnost stekla kada je počela da se pojavljuje u TV serijama.

Poznatu tursku glumicu će domaća javnost upoznati kroz jednu od najpopularnijih turskih serija "Zavet", koja će uskoro početi sa emitovanjem na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Rabija Jaman | Rabia Yaman

#Selin Šekerči | Selin Şekerci

#Skandal

#Televizija Pink

#Zavet | Çoban Yıldızı

#glumac

#glumica

#serija

#Šukru Ozildiz | Şükrü Özyıldız

'