AKTUELNO

Novinar rubrike ''Odakle se sele'' Nemanja Vujičić posetio je Radino rodno mesto Četereže, a tamo je imao priliku i da porazgovara sa pevačicinim ocem Radetom i maćehom Suzanom.

U najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' gledaoci će imati priliku da vide kako izgleda porodični dom popularne folk pevačice Rade Manojlović. Novinar rubrike ''Odakle se sele'' Nemanja Vujičić posetio je Radino rodno mesto Četereže, a tamo je imao priliku i da porazgovara sa pevačicinim ocem Radetom i maćehom Suzanom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKIPA EMISIJE PREMIJERA VIKEND SPECIJAL POSETILA PORODIČNI DOM DIVNE I MARKA DNK, evo šta su tamo zatekli!

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je naporno radila i svaki dinar odvajala kako bi svom ocu izgradila prostranu kuću u kojoj će svako imati svoju prostoriju. Umesto trošne kuće, Rada je svojoj porodici omogućila novu i sređenu do detalja, a nameštaj je naručila čak iz Milana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov dom u Četerežu danas izgleda potpuno drugačije, ni nalik onome u kakvom je pevačica odrasla, a unutrašnjost kuće gledaoci će imati priliku da vidu u omiljenoj vikend emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' koje je na programu TV Pink u nedelju 15. oktobra od 14 časova!

Autor: M. K.

#Kuća

#Premijera-Vikend specijal

#Rada Manojlović

#pevačica

'