AKTUELNO

Pevačica je bez pardona rekla ono što je šokiralo sve goste u studiju, ali i samu voditeljku.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković pažljivo je birala društvo za novo izdanje svoje emisije, koje je na programu Televizije Pink u subotu u 17 sati, a među poznatim damama našla se i Goca Tržan, koja je, kao što su gledaoci već navikli, bila iskrena do srži.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sa Sanjom Marinković i ostalim gošćama u studiju podelila mnoštvo anegdota i upečatljivih situacija iz svog privatnog života, a jednu od njih dugo neće moći da zaboravi.

- I onda sam rekla:"Matori, to što sam ja pevačica... Nisam retardirana" - prisetila se Goca situacije u kojoj je, jednom prilikom, odbrusila muškarcu sa kojim je imala konflikt, čiji će detalji biti otkriveni već ove subote.

Foto: TvPink Printscreen

Goca je, takođe, govorila i o muško-ženskim odnosima, a posebnu pažnju obratila je na izdaju, te je rekla:

- Ma, daj... Te priče o tome kako sam žrtva izdaje... Ti pustiš izdaju do sebe - objasnila je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Društvo u studiju pravile su joj koleginice Izvorinka Milošević i Rada Manojlović, kao i glumice Nada Blam, Marija Petronijević, kao i Vanja Petrović, najbolja prijateljica učesnice "Zadruge" Žiže Stojanović.

Novo izdanje "Magazina In" na programu je ove subote u 17 sati na Televiziji Pink, a deo onoga što vas očekuje ovog vikenda na najgledanijoj komercijalnoj televiziji u Srbiji pogledajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Goca Tržan

#Magazin In

#Radmila Rada Manojlović

#Sanja Marinković

'