AKTUELNO

U ovoj sezoni, voditelji će se suočiti sa velikim izazovima.

Popularni serijal "Kuća od srca" ponosno ulazi u četvrtu sezonu emitovanja, od utorka, 17. oktobra, samo na TV Pink. U najnovijim epizodama naša omiljena TV lica Žarko Lazić i Jelena Matijašević suočavaju se sa nepremostivim preprekama i neočekivanim preokretima sa porodicama širom Srbije, kojima je hitno potrebna pomoć ekipe ovog serijala.

Foto: Printscreen Youtube

Poremećeni porodični odnosi, teške i mučne ljudske drame, stradanja, tragedije, izgoreli domovi koje moramo ponovo graditi, emisije u kojima život piše romane, sve je ono što odlikuje možda i najizazovniju sezonu "Kuće od srca" ikada.

Žarko i Jelena će prvo bitri posvećeni porodici Topalović u prestonici, na Vračaru, kojima je izgorela kuća, a gde bračni odnosi nisu na vrhunskom nivou. Kako je otac porodice često odsutan i niko ne zna gde se nalazi, Jelenin i Žarkov zadatak je da ga pronađu detektivskim metodama.

Sledeća porodica se nalazi u Zabojnici, opština Knić, Kragujevac, gde bračni par Veljović sa osmoro dece živi u ogromnoj nemaštini, u kući koja samo što im se nije srušila na glavu. Problemi oko zajedničkog bunara i prekid komunikacije oca porodice sa rođenom majkom tek su vrh ledenog brega koji će nas rastužiti i šokirati na više različitih nivoa.

Foto: Printscreen Youtube

Podjednako je intrigantna i porodica Jakovljević iz Krupnja, u kome se jedna požrtvovana, jaka i hrabra samohrana majka stoički bori da svojoj deci, invalidima, obezbedi pristojan život i krov nad glavom. Izuzetno emotivna, ali i surova priča, dokazuje da je ovo jedini serijal koji slika život tačno onakav kakav jeste.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite dinamične i neočekivane drame unutar porodica, koje vas ne mogu ostaviti ravnodušnim, u četvrtoj sezoni serijala "Kuća od srca", od 17. oktobra, samo na TV Pink, jer se ova misija nastavlja zauvek.

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#emisija

#Žarko Lazić

'