AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju o novootvorenom Centru digitalne poljoprivrede i o tome šta ovo znači za sve koji se bave poljoprivredom, razgovaramo sa Vesnom Crnojević pomoćnicom generalnog direktora Instituta Biosens.

U goste nam dolaze glumica Jelena Galović i reditelj Dragan pešikan, sa kojima ćemo pričati o filmu Prokleti pas, koji će premiejrno biti prikazan 17. oktobra u Sava centru.

Ugostićemo i Anu Atanasković, za koju kažu da je književnica sa stilom,da ne odstupa od svojih ciljeva i hrabro korača svetom koji je ispunjen rečima.Ona će nam otkriti kako to izgleda ženska strana Beograda.

Gost Naslovnih strana je Vladimir Đukanović poslanik Srpske napredne stranke i član delegacije srpskog parlamenta pri NATO. U rubrici Konkretno bavićemo se temom zaštite srpskih proizvoda.

Pokušaćemo da odgovorimo na pitanja zašto su samo tri naša proizvoda zastićena u svetu, na koji način se može povećati broj međunarodno priznatih proizvoda. Naši gosti biće Zoran Dragojević ispred Zavoda za intelektualnu svojinu i Branislav Ranketić, rukovodilac grupe za kvalitet i deklarisanje hrane u Ministarstu poljoprivrede.

#Emisija Svitanje

'