AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanje ćete saznati zbog čega je sve veće intersovanje za Fakultet bezbednosti, koliko njih završi ovaj fakultet i kako funkcionišu studije.

Naš gost biće dekan Fakulteta za bezbednost prof. dr. Ivica Radović.

Takođe ćemo pokušati da odgovorimo na pitanja kada je najbolje početi sa učenjem stranog jezika, koje su to metode najefikasnije, i koliko je savremeno društvo I tehnološki napredak promenio i način učenja jezika.

Sa nama u studiju biće Jelena Karapuović profešor engleskog jezika. O vegeterijanskom i veganskom načinu ishrane, o tome kada treba primeniti ovakvu ishranu i da li u nekim slučajevima ona može i da nam naškodi, razgovaramo sa doktorkom Svetlanom Stanišić.

Gost Naslovnih strana biće analitičar Dragomir Anđelković.

U rubrici Konkretno o mentalnom zdravlju, posebno u svetlosti Svetskog dana mentalnog zdravlja koji se obeležava danas, o tome na koji način stres na poslu utiče na psihu, a posebno kako sve to podnose oni čija je profesija i najizloženija stresu, a to su policajci, razgovaramo sa doktorom Mirkom Grabežom načelnikom Odeljenja za zdravlje zaposlenih i bezbednost na radu MUP-a i Tanjom Jeremić Velimirović Načelnikom Odeljenja za psihološku prevenciju i selekciju.

#Emisija Svitanje

'