AKTUELNO

Iako se čini da je njihova veza sve jača, postoji verovatnoća da blogerka i pevač neče ostati zajedno.

Ovonedeljna emisija "Ja to tako", posvećena je najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga", a Ivana Baltić Aleksić ugostila je veoma zanimljive dame.

U studiju su najboljeg, najnaivnijeg i najmanipulativnijeg Zadrugara birale voditeljke ovog rijaliti programa Dušica Jakovljević i Rada Radenović, bivša Zadrugarka Nada Obrić, nekadašanja učesnica rijaliti programa Goga Sekulić i astrolog Sanja Colja.

Foto: Printscreen Youtube

- Mića je najveći manipulator kog sam ja u životu srela, a imam 150 godina - rekla je Nada, koja je "Zadrugu" napustila nakon dve nedelje.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je glavna tema u najimpresivnijem rijalitiju svih vremena upravo ljubavna priča između Lune Đogani i oženjenog Slobe Radanovića, kog je supruga i ostavila zbog romanse sa blogerkom, astrolog Sonja Colja dala je odgovor na pitanje kakva ih budućnost čeka.

Foto: TvPink

Nije to nikakva ljubav, to su klinačke fore. Samo što se napatila ona njegova žena što je ostala kod kuće - bila je iskrena Sanja, a onda se osvrnula i na to što je upravo Kija Kockar poslala svog supruga u rijaliti.
Pošalješ oženjenog muškarca u zatvoreni prostor sa lepom ženom... Pa, gotova si - rekla je Colja.

Foto: Printscreen Youtube

Goga Sekulić se osvrnula sa svoje učešće u čak dva rijalitija, s tim što je drugi put sa "Farme" bila diskvalifikovana posle samo nekoliko sati zbog sukoba sa Tamarom Đurić.

- Prvi put sam bila naivna, drugi put nasmarena, i više ne idem u rijaliti - rekla je Goga.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog čega je Rada nazvala Dušicu "prvim srpskim rijaliti analitičarem", ali i šta su još ove dame otkrile Zadrugarima, saznaćete u emisiji "Ja to tako", u nedelju, 8. oktobra, od 12:45h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dušica Jakovljević

#Goga Sekulić

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#Luna Đogani

#Nada Obrić

#Rada Radenović

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

#Sonja Colja

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

#voditeljka

'