AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

Da li nepostojeće adrese i ulične oznake "bb" odlaze u istoriju i šta podrazumeva projekat ažuriranja adresnog registra koji je pokrenula Vlada Srbije, u “Svitanju” pitamo predstavnike Republičkog geodetskog zavoda.

Od autora projekata Fondacije "Novak Đoković" čućemo na koji način će biti prošireni kapaciteti predškolskog obrazovanja u Srbiji, od čuvene evropske i svetske šampionke u karateu Tanje Petrović kako će izgledati ovogodičnja "Sportska bajka", a sa glumcem Ivanom Jevtovićem najavljujemo premijeru filma "Prokleti pas".

Do 7 sati saznaćete šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio na otvaranju fabrike hrane u Rumi, šta znači prisustvo jednog radioaktivnog izotopa koji je detektovan na teritoriji Beograda, da li se može stati na put padu nataliteta u Srbiji i šta donosi prvi gastroenološki festival u našoj zemlji.

Sa čuvenim epidemiolozima i pedijatrima u rubrici "Konkretno" govorimo o značaju vakcinacije dece, a gost "Naslovnih strana" biće gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'