AKTUELNO

Folk zvezda otvorila je dušu pred kamerama Televizije Pink.

Ekipa emisije "EKSKLUZIVno" srela je muzičku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović na proslavi rođendana frizera Stevana Radivojevića, gde je došla odmah nakon što je Željku Joksimoviću poželela sve najlepše povodom rođenja bliznakinja Ane i Srne.

Foto: TvPink Printscreen

- Prelepo je bilo kod Željka, i veselo i zabavno, a ja sam morala i zbog drugih obaveza da se pojavim i ovde. Kod Željka je preveselo, bilo je mnogo prijatelja i kolega. Jovana je sve vreme onlajn i prati žurku, vidim da se i ona veseli - sumirala je Ceca utiske, a onda ju je novinar upitao kada će svetlost dana ugledati dugoočekivani duet "Lažovi notorni", koji je snimila sa Sašom Matićem, svojim velikim prijateljem.

Foto: Pink.rs

- Mene će Sale Matić da ubije, jer ja zbog svojih obaveza nikako ne stižem da se sa njim dogovorim kad krećemo sa snimanjem spota. Znači, apsolutno je do mene - priznala je Ceca krivicu, a onda istakla da nije odgovorna za to što mnogo godina posle objavljivanja dueta "Vreme za ljubav ističe" sa Oliverom Mandićem spot za istu nije objavljen.

Foto: TvPink Printscreen

- Što se tiče pesme sa Oliverom Mandićem, on je kriv. Jurite njega, pitajte ga, sve je u njegovim rukama - kroz smeh je rekla najveća muzička zvezda na ovim prostorima.

Ceca se u emisiji "EKSKLUZIVno" osvrnula i na aktuelnosti iz života Anastasije i Veljka Ražnatovića, a šta je otkrila pogledajte u video-snimku:

Pink.rs

#Oliver Mandić

#Saša Matić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

#Željko Joksimović

'