AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

I pored toga što broj transplantacija u Srbiji raste, zbog čega su i dalje prisutni strah i nepoverenje i koliko gradjana još uvek čeka na presadjivanje srca,pitaćemo jednog od najvećih svetskih stručnjaka u ovoj oblasti, glavnog koordinatora Kliničkog centra Srbije za transplantaciju srca prof.dr Miljka Ristića.

Sa gostima govorimo I o početku obeležavanja Dečje nedelje u našoj zemlji,a čućete i šta je,tim povodom,poručio ministar rada.

”Svitanje” kreće I sa predstavljanjem pisaca čija će se dela pojaviti na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu.

Do sedam sati saznaćete kako je došlo do trovanja dece u pet osnovnih sskola u Beogradu i kakvo je njihovo trenutno stanje, kako izgledaju ruski migovi koji su sleteli na batajnički aerodrom, ali i šta kažu oni koji su dočekali prve ovakve letelice, pre 55 godina,ko će od sledeće godine,organizovati studentsku praksu u Srbiji, a videćete i kako je ekipa naše televizije upravljala simulatorom najzahtevnijeg aviona na svetu.

Kako je nekada izgledao život u Beogradu,a kako danas i zbog čega oni koji su nekada vodili glavni grad danas najoštrije kritikuju projekte aktuelne vlasti,iste one koje su nekada sami obećavali gradjanima,tema je rubrike "Konkretno", a naš gost biće gradski menadžer Goran Vesić.

Štampu, u "Naslovnim stranama",p relistavamo sa zamenikom šefa poslaničke grupe SNS-a Vladimirom Orlićem.

#Emisija Svitanje

'