AKTUELNO

Atraktivna brineta u šoku je zbog onog što joj se dogodilo u centru srpske prestonice.

Pre nekoliko dana na automobil kojim je upravljala Soraja Vučelić bačen je Molotovljev koktel, što ju je veoma potreslo. Iako ona nije vlasnica četvorotočkaša, šokirala ju je sama pomisao da je neko želeo da joj naudi spaljivanjem vozila.

Foto: TvPink Printscreen

- Nekako sam taj šok preživela, ali ovaj put auto nije u mom vlasništvu, pa ne mogu sad da govorim o tome kao da sam ja nešto oštećena. Jeste mi žao zato što je auto u vlasništvu mog druga, dečka moje drugarice. Šteta je da se to radi - rekla je Soraja u emisiji "EKSKLUZIVno sve u 6", a potom otkrila da nema neprijatelje, te joj i dalje nije jasno ko toliko silno želi da joj naudi, budući da joj je jedan auto već zapaljen, dok joj je drugi ukraden.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve je u tome koliko nekome ideš na živce. Usred bela dana da se to desi, to mi je malo čudno. Ne radi se o neprijateljima, ja ih nikada nisam imala - radi se o tome što neko ne može da trpi nečiji uspeh i lepotu, ne može da raščisti sa sobom da li me voli, da li me želi, da li želi da me ubije - objasnila je Soraja.

#EKSKLUZIVno

#Soraja Vučelić

'