AKTUELNO

Ne propustite veoma zanimljivu epizodu jedne od najgledanijih emisija na TV Pink.

I ovog utorka vreme je za najbolju zabavu u emisiji "Amidži šou", koja je ušla u desetu, jubilarnu sezonu emitovanja, zato budite kraj malih ekrana , jer vas očekuje spektakularna epizoda uživo!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Po prvi put, autor i voditelj, Ognjen Amidžić, će u studiju ugostiti mladog fudbalera "Crvene zvezde", Vujadina Savića, koji će iskreno govoriti o vezi sa našom popularnom glumicom Mirkom Vasiljević, ali i o razlozima zbog kojih i dalje nisu stali na ludi kamen.

Foto: Printscreen Youtube

Kako će Vujadin odgovoriti na Ognjenom ludi izazov, ali i da li ćemo imati priliku da Mirku i njega, po prvi put, vidimo zajedno u jednoj televizijskoj emisiji, saznaćete u utorak, u novom izdanju emisije "Amidži šou".

Pored toga, Ognjen će razgovarati i sa pevačicom Anabelom Atijas, koja će pričati o onome što inetersuje celu Srbiju - o njenoj svađi sa Slobom Radanovićem i njegovom suprugom Kristinom, koju ste uživo gledali u najpopularnijem rijalitiju u regionu "Zadruga" , ali i o tome koliko daleko je spremna da ode da bi zaštitila ćerku Lunu Đogani.

Foto: Andrej Nihil

O Luninoj ljubavi sa Slobom će prvi put progovoriti i njen tata, Gagi Đogani, koji se do sada nije oglašavao u medijima o ovom ljubavnom trouglu koji intirigira region.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Instagram

Mia Borisavljević otkriće kako provodi trudničke dane, da li sada ima nove prioritete u životu, ali i sve ono što vas je oduvek zanimalo o životu ove popularne pevačice.

Foto: Instagram

Da sve protekne u radosti i veselju, pobrinuće se momci iz popularnog benda "Laspus".

Foto: Promo

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije "Amidži šou", u utorak, 26. septembra, od 22:15h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Lapsus

#Lapsus bend

#Luna Đogani

#Mia Borisavljević

#Mirka Vasiljević

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

#Vujadin Savić

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'