AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

Da li su izvesne izmene Zakona o restituciji,kolikom imovinom država raspolaže i kada bivši vlasnici mogu očekivati isplatu prve rate naknade,jedna je od tema "Svitanja".

Zbog čega, posle stambenih zgrada, i tuneli dobijaju upravnike i koja će biti njihova zaduženja pitaćemo projektante Instituta CIP, a čućete i kako se najstarija crkva u Beogradu našla na spisku deset najlepših pravoslavnih svetinja u svetu.

Do sedam sati, saznaćete i šta je poručio čuveni glumac i reditelj Rejf Fajns, kada mu je predsednik Aleksandar Vučić, uručio srpski pasoš i ličnu kartu, kako će se, posle dužeg vremena beogradskoj publici, sutra pokloniti proslavljeni violinista Stefan Milenković i kako je čuveni trener Aleksandar Petrović postao jedan od najuspešnijih trenera stranaca u Kini.

U emisiji otkrivamo i koja je,ove godine, najduža i najteža ludaja Vojvodine, ko su mladi u Srbiji koji nastavljaju porodične poslove na selu, ali i kako je Jošanička banja, ovog leta, doživela pravu renesansu.

Koje će se važne odluke naći pred odbornicima Skupštine grada Beograda, pitaćemo gradskog menadžera Gorana Vesića, u rubrici "Konkretno", a gost "Naslovnih strana" biće spoljnopolitički analitičar Branko Radun.

#Emisija Svitanje

'