AKTUELNO

U petak, ali i za dane vikenda televizija Pink je bila najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, posebno u subotu kada je bila gledanija i od Javnog servisa.

Sva tri prethodna dana pratili ste Vaše omiljene serije Beskrajna ljubav, Ljubav i novac i seriju Elif. U petak ste pratili reality show Zadruga u svim terminima, a posebno specijalno izdanje emisije Zadruga – Narod pita.

Foto: Pink.rs

Vaš izbor bila je i emisija Ekskluzivno, ali i emisije informtivne redakcije Dobro jutro – Jovana i Srđan, kao i Nacionalni dnevnik.

Foto: Pink.rs

Foto: TV Pink

U subotu ste pratili informativni program, kako u jutarnjem terminu Dobro jutro – Dea i Sarapa, tako i sva izdanja Nacionalnog dnevnika, a posebno u popodnevnom terminu kada je 1.200.000 verne Pinkove publike pratilo trosatno vanredno izdanje Nacionalnog dnevnika.

U subotu je i Zadruga privukla veliku pažnju gledalaca u svim terminima, dok je specijalno izdanje Zadruge – ulazak dr Vojislava Šešelja pratilo blizu 1.700.000 gledalaca. I u nedelju ste pratili, kako sva uživo uključenja u Zadrugu, tako i Zadruga – Nominacije.

Pratili ste i emisiju Ekskluzivno sve u 6. I informativni program naše televizije koji je tradicionalno najgledaniji medju svim komercijalnim emiterima i poslednjeg dana vikenda privukao je najviše Vaše pažnje sa emisijama Dobro jutro – Dea i Sarapa, Nacionalni dnevnik i Crna hronika specijal u popodnevnom terminu.

Foto: Printscreen

Ostanite uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'