AKTUELNO

Voditelji najgledanije komercijalne televizije u Srbiji danas slave 23. rođendan Pinka!

Uspeh Televizije Pink tokom 23 godine postojanja delila su i TV lica koja su svojim radom doprinela rekordnoj gledanosti. Neka od njih skoro dve decenije deo su najgledanije televizije, dok su neka ružičasto jato upotpunila tek prošle godine.

Foto: Pink.rs

Povodom 23. rođendana Televizije Pink oglasili su se neki od najpoznatijih voditelja koji su poželeli čelnim ljudima medijske imperije, svim zaposlenima, ali i milionima vernih gledalaca širom regiona ostvarenje svih privatnih i profesionalnih ciljeva.

Foto: Pixabay/Pink.rs

- Mojoj dragoj ružičastoj dami čestitam 23. rođendan. Srećna sam što više od dve decenije uspešno odoleva iskušenjima, kritikama, lepim i manje lepim uticajima, okolnostima i što uspeva da zadrži autentičnost, ostane dosledna sebi i beleži najveću gledanost u regionu kao komercijalna televizija. Izuzetna mi je čast i što se družimo već četrnaest godina. Ove godine moja autorska emisija obeležava sedamnaestu sezonu emitovanja i svoj najveći uspeh, priznanje i gledanost ostvarila je tek na Televiziji Pink. Srećan rođendan - poželela je Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", dok je Lea Kiš, voditeljka emisije "Nedeljno popodne" uz koju milioni gledalaca kraj sedmice ispraćaju na najlepši mogući način, poželela je svim kolegama sa televizije, ali i sebi samoj, ostvarenje svih profesionalnih ambicija.

Foto: Promo

- Da budemo najbolji kao do sada, najgledaniji, uvek pozitivni i da pomeramo granice jer to smo mi! Srećan rođendan Pinku - izjavila je Lea Kiš, a povodom rođendana Pinka svoje utiske podelila je i Marijana Mićić, voditeljka "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

- Osećam se kao najmlađi član Pink porodice jer sam tu samo tri godine, ali osećaj je takav kao da smo zajedno 23! Želim vam srećan rođendan i da ostarimo zajedno - iskrena je bila Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

I popularni glumac Andrija Milošević, domaćin popularnog dejting-šou programa "Izvedi me", poželeo je Pinku još impresivnije rezultate i razvoj.

Foto: M Josida

- Želim Televiziji Pink da raste, razvija se i dostigne sve svoje ambicije u najlepšem svetlu! Srećan vam rođendan i srećna vam tradicija dobre zabave - izjavio je Andrija.

Maja Manojlović, prezenterka informativnih emisija Pink televizije, istakla je da se, zahvaljujući pozitivnoj energiji, atmosferi, čelnim ljudima Pinka i svim zaposlenima, na poslu oseća kao kod svoje kuće.

Foto: Instagram

- Nek je sa srećom 23. rođendan! Nije mala stvar biti 23 godine u samom vrhu i na vrhu medijske scene u Srbiji, to najbolje znaju čelni ljudi Televizije Pink koji su je napravili i koji je tako uspešno vode sve ove godine. Za mene je Pink moja druga kuća - ovde se zaista osećam kao kod svoje druge kuće, a šta možeš poželeti svojoj kući sem ono najbolje? Najbolje kadrove, najbolje ljude, emisije i da još dugo, dugo trajemo! Očekujem da Pink nastavida postavlja standarde jer uvek iznedri nešto što je novo što postavi standarde na medijskoj sceni regiona. Sjajan je put koji je izabrala - iskrena je bila Manojlovićeva, a danas je važan dan i za mladu voditeljku Deu Đurđević, koja sa kolegom Predragom Sarapom vodi Jutarnji program najgledanije komercijalne televizije.

Foto: Instagram

- Pink je mene stvorio! Sa fakulteta sam došla na ovu televiziju i Željko i Milica su me dočekali otvorenih vrata. S ponosom mogu da kažem da sam ja Pinkov čovek! Televiziji Pink želim još novih projekata i da ostanemo najbolji. Jer... Znamo se - izjavila je šarmanta Dea.

Najiskrenije čestitke povodom 23. rođendana Pinka uputio je i voditelj i urednik emisija "Premijera" i "Premijera - Vikend specijal" Ognjen Nestorović.

Foto: Dušan Petrović

- Iskrena čestitka je vrlo jednostavna: da sve ostane onako kako i jeste. Da i u narednim godinama i decenijama TV Pink i Pink Media Group ostanu neprikosnoveni medijski lideri kako u Srbiji, tako i u regionu! Velikoj porodici RTV Pinka 15. septembar dođe kao drugi rođendan! Srećan nam veliki jubilej - poručio je Nestorović.

Foto: TV Pink

Televiziji Pink već 23 godine polazi za rukom da pomera granice, postavlja standarde i opravdava poverenje miliona vernih gledalaca, što će, zasigurno, činiti i u budućnosti.

Pink.rs

#Andrija Milošević

#Dea Đurđević

#Lea Kiš Jokić

#Maja Manojlović

#Marijana Mićić

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

'