AKTUELNO

To je sve bilo vrlo izvesno, nažalost. I svi smo ušli u jednu borbu koja nije imala lep kraj, rekla je ona.

Juče je na večni počinak ispraćen slavni glumac Ljubiša Samardžić. Članovi porodice i brojne kolege okupili su se na Novom groblju u Beogradu gde je održano opelo i kremacija.

Foto: Pink.rs

Ljubišina supruga Mira Samardžić otkrila je da je, nažalost, smrt njenog supruga bila izvesna.

Zbog dezinformacija u pisanim medijima ljudi su se nadali, a nade nije bilo. Kada je operisan, već tada mu je bilo određeno koliko će živeti. Ne bi umro za dva meseca, umreće za pet, to su bile prognoze, a umro je posle osam meseci. To je sve bilo vrlo izvesno, nažalost. I svi smo ušli u jednu borbu koja nije imala lep kraj. Ja sam to znala ja sam bila protiv, ali ne pitam se samo ja - rekla je Mira Samardžić i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo jako vezani bili i da sam se ja pitala, verovatno ne bih ni odlučila da on bude operisan. Ali što kaže moja ćerka "Mama, mi bismo se posle kajali da nismo probali sve". Ali ima situacija kad znate da radite nešto ali znate da to nema nikakvog smisla.

Supruga preminulog glumca pred kamerama emisije "EKSKLUZIVno" ispričala je kako su izgledali poslednji glumčevi dani.

Operacija tumora na mozgu podrazumeva da vi jako brzo gubite neke osnovne funkcije, vid, govor, kretanje, moć gutanja i sve kognitivne funkcije. Vi apsolutno više ne živite nego vegetirate. I ja se sa tim nosim od početka godine. Ja njega vodim, oblačim, šetam, hranim. Završava u bolnici i ja vidim da je kraj i evo to se oteglo - rekla je gospođa Samardžić.

O čemu je još govorila Mira Samardžić kao i ko se sve oprostio od legendarnog Ljubiše Samardžića, pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Ljubiša Samardžić

#emisija

#glumac

'